Asa zic si parintii despre un catel care vreau sa mi'l ia dar ei nu sunt de acord...scuze chiar nu e nimic de facut.parintii tai decid.eu le'am cerut de ziua mea unul sau un animal de companie poti incerca asta
Un hamster nu presupune foarte multa grija si efort.
Daca ai chef ii cumperi mancare uscata de hamsteri daca nu ii feliezi tot felul de legume si fructe:porumb, mar, banane insa daca ii dai fructe si legume zemoase nu va vrea sa consume apa dar daca-i dai numai uscaturi ca si mancarea de hamsteri ii va trebui si apa fiind un animal mic de la un mar poate sa-si ia apa respectiva.
Cusca hamsterilor miroase cam urat asa ca va trebui sa-i speli cusca la fiecare sfarsit de saptamana si sa-i pui rumegus nou, deci va trebui sa-i cumperi si rumegus
Daca vrei hamsteri il vei ingriji tu, nu te teme nu musca , este un animal simpatic si jucaus, vara poti sa-l lasi pe iarba si isi va umple gura cu verdeata pentru ca ii plac la nebunie.
Multa Bafta.
pa, pa
Eu i-am spus ca imi cumpar singura, cu banii mei.tot nu vreaa Nu inteleg de ce ii este asa greu sa imi faca o bucurie
Patricia_9903 întreabă:
Twister09 întreabă: