| Anttooo a întrebat:

Imi place de un baiat,cu un an mai mare ca si mine(eu am 13, el 14).Nu stiu cum sa fac ca sa aflu daca si lui ii place de mine,nu de curand,saptamana trecuta, am fost intr-o tabara de vara cu el si cu niste prieteni.Mai toata ziua statea cu mine si intr-o seara el m-a rugat sa ma culc cu el, iar eu am acceptat.Asta ar fi un semn ca si lui ii cam place de mine?happy
Dau Fundaahappypuppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| MenInShadow a răspuns:

No... staaaaaaaaai o tara, dai inapoi...
Ok, mai citesc inca odata.
Stai adica el ti-a cerut sa te culci cu el si tu inca iti mai pui problema daca te place?
Dece s-ar culca cu tine daca nu te-ar placea?
Ar fii si asta o varianta da nu prea cred, ca sta toata seara cu tine, apoi te intreaba daca vrei sa te culci cu el fara sa te placa.
Te place, asta e clar, acum important este daca-l placi tu, si daca esti in stare sa te duci sa-i spui ca si tu il placi.

4 răspunsuri:
| lunathemoon a răspuns:

Da! ar fi un semn! urmareste ce face! intr-o zi discuta cu el si vei vedea daca va potriviti! caci daca aveti putine lucruri in comun se strica treaba!

| Anttooo explică (pentru lunathemoon):

Chiar avem destul de multe in comun, dar oarecum e ciudat sa il intrebi asa pe fata:,, Iti place de mine?''happy
O prietena l-a intrebat pe un baiat:,, Vrei sa fi cu mine?''
Iar el a zis:,, Nu''
Sincer nu vreau sa patesc la felhappy

| Lolly15 a răspuns:

Sa te culci cu elraised eyebrows? Sa faceti sex mai pe intelesul nostru sau sa dormi cu el? Pur si simplu intreaba-l! Nu e bine sa te ascunzi. Mai bine afla de la tine ca il placi decat sa afle de la altii! Ar fi bine sa discuti si cu mama ta ca sa afle despre posibila viitoare relatie. Succes!

| Anttooo explică:

Deci ar fi mai bine sa pun pe cineva sa il întrebe sau direct sa il întreb eu?thinking