Exista o multime de cazuri in care baietii ne dau apropori ca ne plac si cand suntem gata sa fim cu ei ne dau la o parte si isi bat joc de noi. Daca spui ca fosta e mai frumoasa si ca lui i-ar fi placut mai mult acea fata poate ca inca mai are sentimente pentru ea si vrea sa o faca geloasa. Sau poate ca a gasit ceva la tine ce ii place mai mult. Poate ca e doar plictisit...Sunt o multime de variante si din pacate nu il cunosc pe acest baiat la fel de bine ca si tine. Cand vorbesti cu el fi atenta cum se exprima si daca cauta MEREU sa te faca sa razi...Sunt anumite semne ce nu trebuie neglijate. Oricum cel mai bine ar fi sa il intrebi direct. Zici ca nu iti raspunde si nu are chef de vorba. Asta e o problema deoarece un baiat care iubeste o fata isi va gasi mereu timp pentru ea. (o zic din experienta). Mare grija. Parerea mea este ca pentru el esti mai mult o relatie trecatoare si nu insemni la fel de tare cum a insemnat fosta. Exista posibilitatea sa nu va potriviti si sa renunte la tine pentru a se intoarce la ea. Oricum iti urez multa bafta si succes. Pupici!
Stii e cam greu si cu baietii astia..eu cred ar trebui sa l intrebi daca te place. Si sa i spui ca ai sentimente fata de el. Si nu trebuie sa fii mai frumoasa ca fosta lui, trebuie sa fii tu. Nu te cunosc dar esti frumoasa in felul tau. Nu nu trebuie neaparat sa te caute el mereu..eu cred in tine si ar trebui sa i dai un mesaj lung sa l topesti putin..si daca nu e de acord cu de spui tu acolo..nu i mai da mesaj..si nici nu i mai raspunde la mesaje. o sa te caute el. iar atunci cand o sa simti sa i raspunzi fa-o
Mulțumesc mult de sfat! Totuși dacă i-aș recunoaște că îl plac, nu ar părea cam ciudat și să îl fac să se depărteze mai mult de mine? Mai ales că suntem la același liceu și dacă nu va fi să fie nimic intre noi ...ar fi destul de ciudat să mai și trecem unul pe lângă altul și să nu ne vorbim.așa poate dacă nu l-aș întreba rămânem măcar prieteni. Tu ce zici?