Treaba asta cu FRIEDZONE este foarte grea. Cea mai buna modalitate de a iesii din FRIENDZONE este sa nu intrii acolo, dar daca ai intrat am sa incerc sa te ajut. Deci daca zici ca il cunosti de mult timp, te-as sfatuii sa nu ii zici din prima pentru ca il vei soca (el stiind ca sunteti doar prieteni de atata timp). Pentru inceput ar trenuii sa iti diminuezi comportamentu fata de el, adica sa nu mai faci lucruruile pe care le faceati normal. Incearca sa il tachinezi cand mai iesiti sa te dai usor de inteles ca tu nu il vezi chiar ca pe un frate. Iar cand zic sa il tachinezi ma refer la genul acela de tachinare cu zambetul pe buze. Iar daca si el ar vrea sa fie ceva mai mult intre voi iti va raspunde la tachinari. Oricum daca vezi ca si lui ii place si tinde spre ceva mai mult lasa-l pe el sa faca primul pas. Bafta!
M-am grăbit sa scriu...trebuia sa scriu la ultima întrebare:Cum sa mă apropi de el?
Mersi! Si încă ceva...acum cativa ani am fost impreuna cu familia lui in vacanta si, am avut primul sărut, mie îmi placea de el si dupa câtva timp am aflat de la verisoara lui ca si lui ii place de mine, acum nu stiu ce simte pentru mine.Si sunt putin confuza, dupa ce ne-am sărutat, desi ne placeam nu am fost impreuna, eu cred ca putin ar părea interesat de mine.Mersi pentru startul tău.
Daca v-ati sarutat, inseamna clar ca amandoi vreti sa fie ceva mai mult intre voi asa ca incercati sa va apropiati din ce in ce mai mult. Cand mergeti pe strada incearca sa il iei subtil de cot si vezi ce reactie are, daca este una pozitiva incearca sa gasesti pretexte pentru a-l lua de mana si usor usor o sa va apropiati.
P.S. Din spusele tale mi se pare ca el e mai timid asa ca incearca tu sa il stimulezi cumva. Bafta!