Pai nu sunt o experta si nu vreau sa te jignesc dar totusi...NU CREZI CA AI EXAGERAT?!?!? in fine. nu cred ca mai ai sanse cu ea dupa ce iai facut (parerea mea) insa poti incerca sa ii ceri scuze si sa ii explici toata situatia..BAFTA!
Ai draptate am exagerat foarte mult, si nu meritam un pumn in burta meritam sa ma loveasca un autuboz.
What the fuckk deci ai exagerat pe bune puteai sa-i spui ca o placiiiii si atat nu sa exagerezii asa nimeni intreg la minte nu face asa :
1.unu la mana spune-i ca ai gresit si ca iti pare rau poate o sa indrepti ceva :?
2 spune-i ce simti, daaaa asta se face mai mereu nu o iei pe sus si la primul colt te f**** cu eaaa
3 Dai si ei un moment de respiro ai cam agresatooo, nu crezii?!
4 Nu face glume proaste pe seama eii si nu mai reactiona ca un disperat nef*t*t niciodata, sincerr [nu te supara ca zick asta]
5 Take the easy, boy pe bune nu trebuie sa fi brutal cu ea si din cate am vazut pare o fata mai sensibila dar ii place sa fie loata tare dar cu grijaa [sper ca intelegi ce spunn, nuuu ]
6 Fa gesturi simple si frumoase care crezi ca ar impresionaoooo, daca o cunosti atat de bine pe catt crezii stii ce sa ii spui si ce saii arati.
7Nu cred ca te uraste dar nici iubeste dragostea se face cu timpul si crede-ma ca stiuuu
inca o intrebare ce clasa estii?
deci concluziiee spuneii imi iti rau pana te iarta si explicaii situatia iar apoii incetul cu incetul arata-i ce simti si o sa vezi daca si ea te iubesteeeee
sper ca te-am ajutat [funda ]:**
Pai nu stiu exact dac chiar ar fi nevoie sa te loveasca un autobuz dar dupa cum vorbesti inseamna ca iti pare rau decii spune-i astaa si daca te iarta ia-o mai usor si vei fii cu eaa. :*