| puffy15 a întrebat:

Imi place mult de un baiat care are prietena si pe care nu incerc sa i-o fur, numai ca as vrea sa devenim prieteni! Cum sa fac asta? Dar sa nu-mi spuneti sa-i zic buna si alte chestii, pentru ca nu am curaj, mai ales ca nu am vorbit niciodata! happybig grin

9 răspunsuri:
| PinkCupcake a răspuns:

Daca o cunosti pe prietena lui, vei sti cum si despre ce sa vorbitihappy. Bafta!

| x0xo0 a răspuns:

Incearca sa gasesti un subiect comun cu el si sa intri in vorba cu el, eu asa fac si merge :d happy

| kattya96 a răspuns:

Cand vrei sa vorbesti cu un baiat cu care nu ai vorbit niciodata, mai ales daca esti si timida = FACEBOOK laughing
Da stiu pare jalnic da' nah. Ii dai like la niste poze si vezi daca iti da inapoi. Daca nu o face e clar ca trebuie sa-l lasi in pace.
Adica daca chiar o place pe fata aia, nu il mai intereseaza de nimeni altcineva ( asa sunt baietii).
Sau poti sa ii cauti id-ul pe fb si sa incerci sa vorbesti cu el pe mess, gasesti tu o scuza ca sa incepeti discutia.
Daca nu are facebook, asta inseamna ca ar trebui sa-ti iei inima in dinti, ori ducandu-te la el ori la vreun prieten de al lui.
Dar ultima idee e mai buna pentru baieti care nu au iubite laughing.
Succes! Sa-mi spui si mie daca ai reusit ceva laughing :*

| puffy15 explică (pentru kattya96):

El e prietenos si amuzant(adica asa mi se pare mie), si ma gandeam la ceva:
parintii lui si cu tatal meu(nu era casatorit pe atunci) au fost prieteni candva(acum nu cred ca mai tin legatura) si au fost impreuna in Turcia parca! Ma gandeam sa-i cer pe facebook numarul tatalui baiatului(desi tata nu are nevoie de el) de care imi place, ca sa mai putem sa mai conversam dupa, sau ceva de genu! Dar mi-e frica! Poate baiatul o sa-i spuna tatalui lui:vezi ca domnul x-ulescu(ca am numele de familie pe facebook trecut) ti-a cerut numarul si i l-am dat fiicei sale pentru ca a zis ca vrea sa vorbiti! Eu ce ma fac? Si daca o sa intrebe: si ai vorbit cu domnul ala? Adica eu nu as vrea sa-i spuna tatalui lui ca i-am cerut nr!

| kattya96 a răspuns (pentru puffy15):

Nu incerca asa.
Spune-i altfel daca vrei sa te bazezi pe subiectul asta. De exemplu :"Hey, mi-a spus tata ceva, dar nu mi-a venit sa cred. Tu stiai ca parintii nostri au fost... "
Si de acolo ati putea sa vorbiti despre asta big grin

Nu prea am curaj... Adica de ce i-as spune lui asta, de ce l-ar interesa?

N-ai zis tu ca e de treaba smug
Eu ti-am zis ca mai bine i-ai dat like la o poza.
Nu imi vine acum in minte niciun subiect despre care a-ti putea vorbi. Mai stii tu vreun lucru de care este interesat?
Dar ce mai, daca acum am ajuns sa ne fie frica sa vorbim si pe FB. Serios mai, incearca decat sa stai sa te gandesti la el, mai bine incerci asta si vezi ce persoana e. Esti inca tanara, o sa faci gafe si mai mari decat asta. Capeti curaj, nu e bine sa fii timid in ziua de azi, ci sa fii stapan pe tine happy.

Da,e skater...big grinhappypuppy dog eyes

Of ca nu ma asculti, tot ca tine faci laughing
Atata truda pentru un baiat care are iubita, sa te indragostesti si sa suferi dupa el. Fetele astea rolling on the floor
Bun, atunci nu stiu prefate ca dai un mass la intreaga lista cu un videoclip cu scheme. sau intreaba care e cea mai buna placa, sau nu stiu rolling on the floor