La multi multi ani impreuna! Depinde ce ii place lui si ce ai observat tu ca are nevoie! Poti sa ii cumperi : un parfum, un ceas, ceva de imbracat sau poti sa organizezi o petrecere surpriza sau sa mergeti intr-un club sau restaurant... variantele sunt nelimitate... Te puup :* :*
Multumesc frumos!:* Si ziua mea este tot in aprilie si fac tot 18 ani :d.si ne facem majoratu` impreuna..sincer nu stiu...ca avem multe tablouri cu noi doi.
Da. si asat ar fiii o variataaa fooooarte frumoasa, sa faci un colaj cu fotgrafii cu voi doi. cu toate amintirile tale cu el. sau un filmulet in acre sa ii arati toatele monetele frumoaseee...
Cred ca o sa fac un album cu toate pozele cu noi ..Si o sa-i cumpar o bratara cu initialele noastre[de argint].Ce zici?
Crede-ma un sarut dulce ar fi cel mai frumos cadou pe care il poti darui. Daca mai vrei sa ii cumperi ceva cumparai un ursulet pe care sa scrie :I LOVE YOU. Sper ca te-am ajutat. Funda?
Multumesc! :*
Uite ce am facut eu pentru iubita mea http://www.youtube.com/watch?v=PeIq5JS_VXs... Sper ca te-am ajutat. Daca mai ai nevoie de idei, lasi raspuns! :D
Cat de frumossss! Chiar mi-a placut!:d. Ma bucur ca o iubesti asa mult! De cat timp sunteti impreuna?
De 5 luni! :d
Alissa17 întreabă: