| Mamaligoi a întrebat:

In legatura cu schimbarea vocii. Am 13 ani si de doua saptamani incoace sunt foarte ragusit. Nu pot vorbi prea tare si nici nu-mi pot cobori vocea. Banuiesc ca asta e perioada. Imi puteti spune cam cat dureaza? Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| UnCorpSanatos a răspuns:

Difera de la persoana la persoana aceasta perioada in principiu o luna doua pana o sa auzi toate rudele prietenii pe care nu i-ai mai vazut in perioada asta sa iti spuna ca ai voce mai groasa, ca ti se schimba vocea si altele de genu, e normal sa se intample asta la baieti si ar trebui sa fii mandru de asta ca devii un pic mai barbat nu ca unul dintre cei care a postat plange dupa vocea de baiat

4 răspunsuri:
| fonfulika a răspuns:

Si eu am aceeasi problema nu am rosu in gat nimic poate se schimba vocea nu stiu... si tu cam cat de sigur esti de schimbarea vocii imi place vocea mea asa cum e nu vreau altacrying

| whatergirl a răspuns:

Poi in primul rand, cred ca asta face parte din pubertate. In legatura cu cat dureaza, asta nu stie nimeni. Cred... Dar mnoh. Cam atat pot sa-ti spun. big grin

| mimivalea a răspuns:

Nu ştiu, nu-ţi pot spune cât dureaza, depinde de organism. Felicitari cu maturizarea.

| Mamaligoi explică (pentru mimivalea):

Multam laughing