| TraficantăDeDulciuri a întrebat:

In luna septembrie mai exact in 23 una dintre colegele mele a fost diagnosticata cu Leucemie. A fost internată la Târgu Mures timp de 2 luni, timp in care a facut tratament cu citostatice, tratament costisitor si cu urmari neplacute. Parintii ei sunt divortati, fiecare recăsătorindu-se. Andrada Uskar, locuieste in comuna Bacia din judetul Hunedoara impreuna cu mama, tatăl vitreg si fratele sau mai mic. Veniturile părinţilor sunt foarte mici, in prezent lucreaza doar tatăl ei. Ea a fost eleva la Liceul Teoretic Traian din Deva, in clasa a X-a. Noi, elevii, am organizat diverse spectacole, am facut prăjituri, fursecuri, briose etc. pentru a o ajuta financiar. Cei de la corul liceului inainte de Crăciun au fost la colindat in oras, la institutii importante iar toti banii pe care i-am strâns i-am dat Andradei pentru a putea merge in Italia la tratament. Acum suntem disperaţi ea nu mai are bani pentru tratament si pentru spitalizare. Am cautat sa o ajutam, am sunat la multe fundaţii si oameni importanti dar lucrurile stau pe loc. Dupa vacanta vom organiza iarăşi spectacole dar ideile sunt putine iar sprijin nu prea aveam de la nimeni. Si-a facut si un blog care spera ea sa ii aduca ceva bănuţi. Da-ti-mi va rog si mie niste idei pentru a putea sa scoatem ceva bani sa o ajutam

2 răspunsuri:
| WhatMeanLove a răspuns:

-da si cine vrea sa te ajute, normal prin ce putem sa-ti trimitem bani?

| TraficantăDeDulciuri explică (pentru WhatMeanLove):

Asta e contul in lei RO13RNCB166024382180003. Orice suma ar fi binevenită pentru ea. Poti sa cauti pe google Uskar Andrada si vei gasi multe detalii inclusiv scrisoarea medicală si diagnosticul exact.