| BloomyxD a întrebat:

Bună, TPU! În primul rând vreau să-mi cer scuze pentru. categoria aleasă.

Am şi eu o problemă cu ' prietena mea cea mai bună '. De ceva timp, de când m-am mutat cu altă fată în bancă - eu am sta mereu cu ea - nu mă mai bagă în seamă. Adică abia de îmi vorbeşte, vine la mine doar când are nevoie de ceva şi mai vine să-mi bălmăjească mie despre un băiat care o place toatăăă ziua la şcoală şi pe mess, şi sincer mi s-a luat, e nu are niciodată răbdare să mă asculte pe mine. Şi uneori, când mai râde cu alte fete - nu am nimic împotrivă cu asta - dar se uită la mine într-un fel ciudaaat, ceva gen : Vezi tu eşti dată la o parte acum. sau mă rog, înţelegeţi voi. Se crede tare şi mare. S-a schimbat foarte mult, ea mă bârfeşte iar eu tot timpul am evitat să deschid subiecte despre ea. Mereu am vrut să o ţin aproape, să nu o pierd da' văd că ea nu-şi doreşte lucrul ăsta, şi sincer NU O MAI SUPORT. Cum pot să-i zic ceva, să-mi găsec altă prietenă pentru că eu cu ea vorbeam orice, despre oricine. Sau cum o pot face să se simtă la fel?

Răspuns Câştigător
| DakotaRoyse a răspuns:

Off, te rog, înţelege că nu merită să mai ai grijă de ce simte! Dacă ea te calcă pe nervi de zile sau săptămâni întregi, crezi că va păţi ceva dacă îţi ceri şi tu drepturile o dată şi-i spui ce-ai pe suflet? Evident, probabil nu o să înţeleagă ce te doare, dar trebuie să vezi că e pierdere de timp să mai stai cu ea dacă ea aşa se comportă cu tine, în ciuda faptului că eraţi prietene bune în trecut. Dar oamenii se schimbă, şi de multe ori se schimbă într-un mod foarte neplăcut...

3 răspunsuri:
| DakotaRoyse a răspuns:

Data viitoare când se mai uită la tine sau îţi spune ceva sau vine la tine să-ţi povestească despre prietenul ei şi alte probleme de-ale ei tu să-i spui că te-ai săturat şi să te lase în pace cu problemele ei, că pe tine nu te interesează astea. Dacă o să înceapă să comenteze, las-o în biata ei, e foarte limitată!

| BloomyxD explică (pentru DakotaRoyse):

Mulţumesc! Încerc, dar nu prea aş vrea să o fac să se simtă prost, să o supăr, deşi ea m-a făcut pe mine. Văd ce fac eu mâine dacă începe să îmi povestească, în fiecare zi îmi spune ce i-a mai zis, se plânge bla, bla.

| DakotaRoyse a răspuns (pentru BloomyxD):

Off, te rog, înţelege că nu merită să mai ai grijă de ce simte! Dacă ea te calcă pe nervi de zile sau săptămâni întregi, crezi că va păţi ceva dacă îţi ceri şi tu drepturile o dată şi-i spui ce-ai pe suflet? Evident, probabil nu o să înţeleagă ce te doare, dar trebuie să vezi că e pierdere de timp să mai stai cu ea dacă ea aşa se comportă cu tine, în ciuda faptului că eraţi prietene bune în trecut. Dar oamenii se schimbă, şi de multe ori se schimbă într-un mod foarte neplăcut...

| MerVeilleuX a răspuns:

Spune-i frumos ce te deranjează la ea şi dacă nu înţelege şi nu vrea să fie ca înainte, păi las-o în pace, să-ţi vadă liniştită de treabă.