Off, te rog, înţelege că nu merită să mai ai grijă de ce simte! Dacă ea te calcă pe nervi de zile sau săptămâni întregi, crezi că va păţi ceva dacă îţi ceri şi tu drepturile o dată şi-i spui ce-ai pe suflet? Evident, probabil nu o să înţeleagă ce te doare, dar trebuie să vezi că e pierdere de timp să mai stai cu ea dacă ea aşa se comportă cu tine, în ciuda faptului că eraţi prietene bune în trecut. Dar oamenii se schimbă, şi de multe ori se schimbă într-un mod foarte neplăcut...
Data viitoare când se mai uită la tine sau îţi spune ceva sau vine la tine să-ţi povestească despre prietenul ei şi alte probleme de-ale ei tu să-i spui că te-ai săturat şi să te lase în pace cu problemele ei, că pe tine nu te interesează astea. Dacă o să înceapă să comenteze, las-o în biata ei, e foarte limitată!
Spune-i frumos ce te deranjează la ea şi dacă nu înţelege şi nu vrea să fie ca înainte, păi las-o în pace, să-ţi vadă liniştită de treabă.
Mulţumesc! Încerc, dar nu prea aş vrea să o fac să se simtă prost, să o supăr, deşi ea m-a făcut pe mine. Văd ce fac eu mâine dacă începe să îmi povestească, în fiecare zi îmi spune ce i-a mai zis, se plânge bla, bla.