| mistakeofyourlife a întrebat:

TPU! In ultimul timp incerc sa imi dau seama de ceva dar nu stiu exact cum. Imi place de un baiat cu un an mai mare decat mine care invata in acelasi liceu. Are prietena, dar cateodata il surprind uitandu-se la mine. Isi bate joc sau ce? Destinul e mai mereu cu noi, in sensul ca ne-am cunoscut din vacanta de vara si am picat in acelasi liceu si clasele noastre sunt una langa alta. Il vad aproape tot timpul,, chiar si cand ies undeva cu prietenele se intamola sa fie si el acol( asta fiind una dintre coincidente). Funda pentru cel mai bun sfat!happy

Răspuns Câştigător
| JelLy_3370 a răspuns:

Aolo...cat seama cu povestea mealaughing... e greu iti pot spune ce mi-ai zis si tu mie, poate ca simte ceva pentru tine, eu zic sa vorbesty cu el sa ii fy aproape si poate ca va avea curajul sa`ty spuna ca te place sau nu stiu, nu pot exculede ideea ca se joaca cu sentimentele tale.Habar n`am ce sa`ty mai zic, SUCCES:*:*

5 răspunsuri:
| haiZI a răspuns:

Probabil te place, baietii se uita tot timpul dupa fetele dragute.pa

| GirlyBrunette a răspuns:

Nu il intreba direct fi si tu langa el salutal vorbiti pe mess.stai mai tot timpu langa el ca prieteni la inceput si pe urma daca esti sigura ca el te place treci la treaba si primul pas ar fi sa se desparta de prietena;-)

| byencutza4me a răspuns:

Pai eu cred ca ar fi bine sa-l intrebi daca ii place de tine. bineinteles mai subtil de genu " da vrei sa te ajut cu ceva?" si ii vezi reactia! la mine a mers. daca iti recunoaste nu zii din prima hai la mine ci asteapta si vezi daca se mai raceste de prietena lui. daca nu o face, gaseste-ti alt fat frumos pentru ca asta e un broscoi! bafta! kiss

| Dayana06011999 a răspuns:

Eu te-as sfatui sa te dai pe langa el, sa vezi ce iesebig grin.sa vezi ce spune, daca ii place sau nu de tine.incercarea moare ultimabig grinbig grinbig grindeci, bafta:*:*

| carmen_5965 a răspuns:

Probabil nu e ca toty baietyy profitor sta cu tine iti zice ca te yube si apoi te lasa pentru alta. daca chiar tyar cere prietenia ew cred ca te place