| AndreeaDenisa14 a întrebat:

TPU!
Inainte cu doua saptamani sa intram in vacanta i-am facut semn unei colege ca vine baiatul de care ii place si atunci intra si un baiat de a 8-a in clasa si mi-a facut cu mana ( baiatul acela se afla in clasa fata in fata cu cea in care sunt si eu ). N-am tinut cont, dar... dupa o saptamana vorbeam cu cineva si stateam cu spatele la usa iar cand m-am intors era el si m-a speriat.
Ce sa fac acum?
Sa ma duc sa il intreb de ce a facut asta sau sa las sa se intample totul de la sine?

Răspuns Câştigător
| WaterDrop a răspuns:

Daca te-a speriat si iti pare ca este un urmaritor, nu ezita sa le spui parintilor tai.Nu se stie ce nebun poate fi care iti vrea raul.Azi iti face cu mana, maine ajungi intr-un sac, cine stie.

Cel mai bine te duci si il scoti la o inghetata, pentru ca te place cu siguranta.

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cum statea in usa, este logic ca stateai in drumul lui, ca doar nu putea zbura peste usa, nu?
Deci, te dadeai la o parte si ii faceai loc sa intre, cum ar fi fost si normal.
Totusi nu vad de ce sa te duci sa-l intrebi ce?
Nu uita! Tu stateai in usa, deci blocai calea de acces!
Si daca te-ai speriat este din vina ta, ca nu l-ai vazut.
Sincer, nu ai de ce sa-l intrebi si nici el nu trebuie sa-ti dea tie rpaortul ce facea in spatele tau erai in usa, unde de obicei nu se sta, ca pe aoclo se intra si iese!

| AndreeaDenisa14 explică (pentru Violleta2022):

Nu stateam in usa... clasa in care ma aflu este fata in fata cu a lui si noi avem langa clasa balconul iar fata care-i i-am facut semn era la usa si eu eram la balcon