| PicoLoo a întrebat:

Buna TPU-Intrebari pentru baiteti(Fetelor daca stiti si voi raspunsul e ok... dati. mi. l si voi)happy Bun ...1)De ce va uitat mereu la fundul fetelor si intr-un moment neasteptat le plesnitino talking? 2)Ce va place la o fata? 3)Cum ii aratati ca o iubiti? 4)Si daca nu iti place? Ce faci?

Răspuns Câştigător
| Allyssandra a răspuns:

Cand vezi o fata prima data, te atrage la ea prima data formele pe care le are! e un instinct de imatur sa faci gesturi de alea.chestia ca unele fete considera ca daca face un baiat chestia asta inseamna ca te place. Probabil dar nu e corect sa ii faci ochi dulci cand face chestii de genu. un baiat ce merita atentia unei fete e unul care se comporta frumos... isi va da seama daca nu reactionezi la gesturile pe care le face si va incerca sa fie altfel! cu timpul...

2 răspunsuri:
| FataDinVecini_3045 a răspuns:

1)denota imaturitate din partea unui baiat gestul.dorinta de a se considera ``macho``printre ceilalti baieti

2)fundul, sanii, si picioarele.Asta e crudul(purul)adevar. Cel putin la prima vedere. apoi atrage caracterul, si modul in care stie sa vorbeasca, gandirea.depinde acum pentru ce o vrea

3)difera exprimarea sentimentelor de la om la om.automat cu sentimentul de dragoste la unii baieti apare gelozia, posesivitatea, si fi sigura ca si-o manifesta vizibil.toata lumea e romantica in dragosteoh go on
iti va zice ca te iubeste, va fi gelos, va avea tendinta de a te proteja, isi va da mereu interesul fata de tine.

4)o evita. pur si simplu evita orice contac cu ea.

| Yammy_5989 a răspuns:

1)depinde la fiecare baiat. ce forma fund ii place.si daca este fundul cu forma potrivita.nu stiu eu imi imaginez o piersica.ca imi vine sa si o mushklaughing)...
2)Me de exemplu.sa fie mai ciudata ca restullaughing. dar (BUNA)sa aiba forme.sa fie frumusica.si sa gandeasca(partea finala inca nu am gasit-o la niciuna)
3)cadouri, o scot in oras, multa vrajeala(la greeeu)etc
4)pei daca nu iti plc...nu o bagi in seama. o eviti pur si simplu.