anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Iubesc mult un baiat si am tot incercat sa vorbesc cu el dar cand imi adun mult curaj si ma duc viteaza spre sala lui de clasa si dau ochii cu el imi dispare tot curajul. Efectiv mi se imoaie picioarele si nu mai am curaj. Eu sunt mai mica decat el cu destul de multi ani, vreo 4-5. Si sunt foarte agitata cand il vad si rosesc si imi vine sa il imbratisez dar cand se uita la mine o iau la fuga. Nu stiu cum sa il abordez. As vrea din tot sufletul ca pana la Craciun sa fiu prietena cu el. Va rog mult, dati-mi niste sfaturi cum sa vorbesc cu el. Am multe chestii in comun cu el. El este un baiat foarte dragut si de treaba dar mi-e frica sa vorbesc cu el. Va rog din tot sufletul, dati-mi niste sfaturi cum as putea sa vorbesc cu el. Multumesc mult

Răspuns Câştigător
| angheladrian a răspuns:

Te inteleg perfect! uite eu zic sa iti faci curaj nu pentru a sta face to face ci pentru ca zici ca te pierzi si poate ii spui vreo prostie! faza e ca u esti foarte indragostita de el din ce am observat, dai un msj pe facebook sau cel mai bine daca poti face rost de numarul lui de telefon dai un mesaj pe telefon, si spune-i tot ce simti, poate si el simte la fel, bnu ai de unde sa stii daca u nu iti faci curaj sa incerci, eu tot ce zic daca incerci macar sai explici si de ce o sa te inteleaga si poate iese ceva, nu mai pune la suflet, cand vrei sa vorbesti cu el, gandeste ca si cum u l-ai cunoaste de o viata! daca nu incerci nu ai de unde sa stii! iti doresc bafta! si sa-mi spui ce ai facut!

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru angheladrian):

Maine o sa incerc sa stau de vorba cu el, o sa ma duc cu 3 BFF pe langa mine de siguranta iar daca o sa incerc sa fug, ele sa ma opreasca. Sincer, doar asa o sa reusesc sa fac ceva happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru angheladrian):

Faza e ca eu il plac de 5-6 ani si inca nu mi-am facut nici unpic de curaj sa ii spun ce simt. Maine ii zic totul big grin