Hei! Si eu am avut probleme cu gatul si am stat un pic afara, iar un coleg m-a vazut. Ma ameninta ca le zice profesorilor si dirigintei iar eu i-am zis ca n-are decat sa le zica. Luni voi vedea ce-mi vor zice dar imi sustin cauza. Tu trebuie sa faci la fel. Si apropo, doar 3 zile ai lipsit?
Dap
Eu lipsesc de o saptamana Nu trebuie sa-ti faci probleme, daca ceilalti o sa-ti zica ceva, ce naiba, e viata ta personala si mergi unde vrei tu
Mersi de sfat
Mai ajutat foarte mult :*
Nu baga in seama ce-ti spun colegii. Asta-i sfatul meu.
Nu pe ei ar trebui sa-i intereseze de tine, ci pe tine sa te intereseze de propria persoana. Dac-ai lipsit de la scoala inseamna c-ai avut motive si n-ai de ce sa le dai lor explicatii. In cazul in care te-ntreaba, le poti raspunde si tu, pe un ton indiferent: "Da' ce? Eu va-ntreb pe voi la ce ora va culcati, sau la ce ora mergeti la toaleta?"
Nu-ti bate capu'.
Hey! pai poti spune ca te-ai lovit la picior si tocmai cand te-a vazut colega ta te duceai la doctor.sau ceva de genu. fundita?
Nu trebuie sa le dai lor explicatii, eventual spune-i dirigintei/dirigintelui ce s-a intamplat, nu trebuie sa le spui lor, iar daca sunt rautaciosi la adresa ta sau te interogheaza spune-le ca nu e treaba lor. Nu trebuie sa te intereseze ce spun ei rautacios la adresa ta, nu ii baga in seama. E problema ta de ce ai lipsit!
anonim_4396 întreabă: