| LOoOVeEe05 a întrebat:

happy

Joi dimineata m-a trimis mama la magazin. Am fost dar eram foarte grabita pentru ca trebuia sa ma pregatesc pentru scoala. La un moment dat, am in bloc am cazut pe scari straight face M-am lovit foarte tare la picior si ma durea ingrozitor.

Nu am fost la scoala in joi si nici vineri. Azi, ma simteam mult mai bine dar imi doream foarte mult sa merg la tara mai ales fiind vremea atat de frumoasa big grin

Cand am iesit din bloc, o colega m-a vazut dar de la departare. nu stiu sigur daca era ea dar eu am recunoscut-o dupa geaca iar pe urma am fugit repede in bloc straight face.

Ceea ca vreau eu sa zic este ca imi este putin teama cand ma voi duce luni sa nu zica cineva ceva..colegii sunt putin cam rautaciosi si na happy vreun sfat in caz ca ma ia la interogatoriu?

Si credeti ca am lipsit prea mult? 3 zile? big grin tongue

Răspuns Câştigător
| Mădiiiiie a răspuns:

Hei! Si eu am avut probleme cu gatul si am stat un pic afara, iar un coleg m-a vazut. Ma ameninta ca le zice profesorilor si dirigintei iar eu i-am zis ca n-are decat sa le zica. Luni voi vedea ce-mi vor zice dar imi sustin cauza. Tu trebuie sa faci la fel. Si apropo, doar 3 zile ai lipsit?
laughing

6 răspunsuri:
| maddy673 a răspuns:

Hey! pai poti spune ca te-ai lovit la picior si tocmai cand te-a vazut colega ta te duceai la doctor.sau ceva de genu. fundita?

| FlorenceVi a răspuns:

Nu baga in seama ce-ti spun colegii. Asta-i sfatul meu.
Nu pe ei ar trebui sa-i intereseze de tine, ci pe tine sa te intereseze de propria persoana. Dac-ai lipsit de la scoala inseamna c-ai avut motive si n-ai de ce sa le dai lor explicatii. In cazul in care te-ntreaba, le poti raspunde si tu, pe un ton indiferent: "Da' ce? Eu va-ntreb pe voi la ce ora va culcati, sau la ce ora mergeti la toaleta?"
Nu-ti bate capu'.

| OanaMada a răspuns:

Nu trebuie sa le dai lor explicatii, eventual spune-i dirigintei/dirigintelui ce s-a intamplat, nu trebuie sa le spui lor, iar daca sunt rautaciosi la adresa ta sau te interogheaza spune-le ca nu e treaba lor. Nu trebuie sa te intereseze ce spun ei rautacios la adresa ta, nu ii baga in seama. E problema ta de ce ai lipsit!

| LOoOVeEe05 explică (pentru Mădiiiiie):

Dap laughing

| Mădiiiiie a răspuns (pentru LOoOVeEe05):

Eu lipsesc de o saptamana big grin Nu trebuie sa-ti faci probleme, daca ceilalti o sa-ti zica ceva, ce naiba, e viata ta personala si mergi unde vrei tulaughing

| LOoOVeEe05 explică (pentru Mădiiiiie):

laughing Mersi de sfat tongue
Mai ajutat foarte mult :*