Superba intrebarea...(cea a directorului).I-as spune ca am venit la liceu pentru ca voiam acasa.Serios...este o intrebarea tampita(din nou, cea a directorului).
Fii sincera si raspunde de ce ai ales acel liceu. Banuiesc ca l-ai ales pentru anumite motive si ca nu ai dat cu banul.
@AddaRoxaana, cum sa nu stii ce sa spui? Pai care este scopul care te-a adus in acel liceu? Calculatorul si repartizarea lui sau dorinta de a invata la un nivel mai bun si de a cunoaste alte limite? Si ca ai putea sa te descurci mai bine? Ia gandeste-te! Incearca sa nu ai emotii.
))))pe bune?)deci mor.Cine ti-a zis asta mai mult ca sigur te-a mintit sau a inteles gresit, va striga numele dar nu va pune pe toti sa ziceti de ce ati venit la acel liceu)).
Asa le-a facut directorul si la cei din anii precedenti) deci serios acum diretorul nu-i normal
Spune si tu ca ai venit in liceu pentru a ajunge ceva in viata sau pentru ca ti-e teama sa nu te atace banane uriase
acum e bune incearca sa ii raspunzi da vrei sa faci ceva bine in viata
Ceeeeeeeee? Pe bune? Chiar ne va pune sa facem asta? Bun, acum chiar am emotii.Ma voi gandi la ceva ce sa spun, dar pana una alta zici si tu ca iti place liceul, ca media ta de admitere a fost cea care ti-a trebuit ca sa intri..nu stiu, ceva de genu.Mai imbunatatesti tu, iti intrebi si parintii.Bafta la liceu :X
Nu cred ca se intampla asa la fiecare liceu, cred ca numai directorul meu e de pe alta planeta) Dar e bine ca ne-au avertizat aia mai mari, ca altfel...))
Ma numesc... Am venit la liceu pentru ca imi doresc sa urmez o cariera, iar acest liceu ma va ajuta foarte mult pe viitor si sunt foarte incantata sa ma aflu aici si sper sa am parte doar de lucruri bune, invatatura si prieteni!
Sper ca te-am ajutat!
Andrei67y5 întreabă: