| JustMoonlight a întrebat:

luni dupa cum stiti incepe scoala, ei bine la mine va fi prima zi de liceu love struck. Am auzit ca directorul va chema toti bobocii in fata si ne va pune sa ne prezentam si ne va intreba de ce am venit in liceu straight face Eu chiar nu stiu ce sa raspund sad. Ceva idei? puppy dog eyes Funda!

9 răspunsuri:
| Mihai239 a răspuns:

Spune si tu ca ai venit in liceu pentru a ajunge ceva in viata sau pentru ca ti-e teama sa nu te atace banane uriaselaughing
acum e bune incearca sa ii raspunzi da vrei sa faci ceva bine in viata

| Dulcika50 a răspuns:

Ceeeeeeeee? Pe bune? Chiar ne va pune sa facem asta? Bun, acum chiar am emotii.Ma voi gandi la ceva ce sa spun, dar pana una alta zici si tu ca iti place liceul, ca media ta de admitere a fost cea care ti-a trebuit ca sa intri..nu stiu, ceva de genu.Mai imbunatatesti tu, iti intrebi si parintii.Bafta la liceu :X

| JustMoonlight explică (pentru Dulcika50):

Nu cred ca se intampla asa la fiecare liceu, cred ca numai directorul meu e de pe alta planetalaughing) Dar e bine ca ne-au avertizat aia mai mari, ca altfel...laughing))

| cosmin655 a răspuns:

laughing))))pe bune?rolling on the floor)deci mor.Cine ti-a zis asta mai mult ca sigur te-a mintit sau a inteles gresit, va striga numele dar nu va pune pe toti sa ziceti de ce ati venit la acel liceulaughing)).

| RIHANNAriri42fan a răspuns:

Ma numesc... Am venit la liceu pentru ca imi doresc sa urmez o cariera, iar acest liceu ma va ajuta foarte mult pe viitor si sunt foarte incantata sa ma aflu aici si sper sa am parte doar de lucruri bune, invatatura si prieteni!
Sper ca te-am ajutat!

| JustMoonlight explică (pentru cosmin655):

Asa le-a facut directorul si la cei din anii precedentilaughing) deci serios acum diretorul nu-i normal laughing

| Wehrmacht a răspuns:

Superba intrebarea...(cea a directorului).I-as spune ca am venit la liceu pentru ca voiam acasa.Serios...este o intrebarea tampita(din nou, cea a directorului).

| drogh a răspuns:

@AddaRoxaana, cum sa nu stii ce sa spui? Pai care este scopul care te-a adus in acel liceu? Calculatorul si repartizarea lui sau dorinta de a invata la un nivel mai bun si de a cunoaste alte limite? Si ca ai putea sa te descurci mai bine? Ia gandeste-te! Incearca sa nu ai emotii.

| OoBunnyoO a răspuns:

Fii sincera si raspunde de ce ai ales acel liceu. Banuiesc ca l-ai ales pentru anumite motive si ca nu ai dat cu banul. laughing