Vaiiii! Ce dragut ti-a compus o melodie! Vad ca e un baiat foarte dragut.Eu zic sa te combini cu el pentru ca din ce ai spus tu chiar va potriviti si poate chiar o sa fii fericita cu el impreuna.Si chiar daca esti geloasa pe fata ai incepi si tu sa il etichetezi in imagini sa stai mult timp cu el. Sper ca te-am ajutat. Funda?
E un lucru super dragut ca aveti atat de multe lucruri in comun.Eu zic sa-i spui ca-ti place de el, sa vezi cum reactioneaza. Cred ca si lui ii place de tine asa ca SA VEDEM CE O SA IASA
Ce este rau in asta? Nu e deloc trist poate si el te place eu zic sa ii spui pana nu o sa aiba prietena. Nu prea ma am in domeniu dar sper ca te-am ajutat un pic. Succes
Trec prin asta si eu . Dar nu fi geloasa pe celelalte fete, incearca sa-i atragi tu atentia cum poti BAFTAAAAAAAAA
Sincer. iti spun din pozitia baiatului. de obicei la aproape orice fata ne-am uita gasim ceva special in ea chiar si daca o vedem pentru prima oara. trebuie sa vorbesti cu el fara frica si sa il intrebi fara frica. daca eziti o sa fie rau!
Bafta!
anonim_4396 întreabă: