anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU.M-am indragostit de cine nu trebuie, este preotul de la biserica unde eu ma aflu in cor. Mereu cand ii duc pomelnic el imi zambeste si ma intreaba ce mai fac.El are si doi copii si este si insurat. Nu stiu ce sa fac.De florii i-am adus un buchet de flori, mi-a multumit, m-a imbratisat, m-a sarutat pe obraz si mi-a spus ca el ar vrea sa mentina firul acestei,,prietenii,,.In acea seara nu am putut dormi, m-am gandit doar la el. Iar de sf. Gheorghe i-am dus un buchet de flori, iar el doar mi-a multumit atat, si le-a dat cuiva sa le duca in altar asa ca si cum nu iar pasa de loc, si acest fapt ma intristat. Poate e din cauza familiei ca era in spatele meu si nu a vrut sa para interesat. Nu stiu. Va rog frumos sa ma ajutati. Dar fara jigniri si fara:schimb parohia, sa ii spun ca il iubesc... FUNDITA:*

Răspuns Câştigător
| thegatekeeper a răspuns:

In situatia pe care ai descris-o, o relatie ce presupune mai mult decat pretenie ar trebui sa fie complet exclusa, deci singura varianta ar fi sa astepti sa iti treaca, indiferent de cat timp ar presupune acest lucru. Gandeste-te ca nu e in regula din mai multe motive: e casatorit, are copii si mai e si preot. In schimb, daca nu vrei sa rupi complet legatura cu el, poti mentine prietenia cu el si nimic mai mult. Trebuie sa ai putina rabdare pana iti va trece. O alta varianta ar fi sa incepi o relatie cu o persoana mai potrivita, in cazul in care cunosti pe cineva care iti place, astfel incat sa te implici in acea relatie si sa te distraga.

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Cred ca esti prea naiva.I-ai dus si flori? De-asta te duci tu la biserica?

| secretdiscret00 a răspuns:

Pai ar trebui sa iti ei gandul de la aceasta persoana, Dumnzeu a pus darul atractiei intre oameni si este si normal insa noi ar trebui sa il gestionam, si sfatul meu este sa pastrati o relatie doar de preot si fata din corul bisericii nimic mai mult si o sa iti treaca si dragostea asta ciudata

| MariaMikaelson a răspuns:

Iam dus flori pentru. Ca il cheama Florin Gheorghe si na nu voiam sa par nesimntita

| MariaMikaelson a răspuns (pentru darrio2007):

Pai trebuia deoarece pe el il cheam Florin Gheorge si nu voiam sa fac de rusine... Intelegi

| darrio2007 a răspuns (pentru MariaMikaelson):

Nu se facea de rusine.Era de ajuns si un simplu la multi ani.