Depinde ce iti doresti, facultate sau Norvegia, deoarece in Norvegia se castiga destul multi banii(euro), depinde ce oferta ti-a facut, dar daca vrei si facultate, acolo stai 4 ani ca sa faci facultate, daca vrei sa fii destept si un om inteligent.
In Norvegia, unchiul meu castiga 4000 euro pe luna, cu tirul, si tot asa mai departe, iti recomand sa vorbesti cu parintii tai, poate iti recomanda tie.
Succes mai departe!
Dar nu puteam sa iti zicem noi ce sa faci. E ca si cand ne-am pune pe noi in locul tau si tot asa... ne aflam in incertitudine.
Este bine sa ai o facultate in spate, mai ales de inginerie. Dupa, daca ai noroc poti sa iti gasesti un post foarte bun in Romania sau in alta tara si sa castigi mult (teoretic). Insa asta dupa 4 ani (daca termini facultatea).
Insa ar fi bine daca ai merge si in Norvegia unde poti sa faci banii acum si sa ii folosesti asa cum vrei tu. Insa nu stiu daca in Norvegia o sa ai posibilitatea sa avansezi in ceea ce faci. Acum depinde ce vrei sa faci. Daca vrei sa evoluezi mai mult din punct de vedere al studiilor cu bani mai putini momentam, unde este si un risc de altfel sau sa incepi sa faci bani de acum si sa inveti dupa (daca vrei).