| baiatulnebun a întrebat:

Mă confrunt cu o problema in dragoste! Vă rog să nu luați acest mesaj în batjocoră!

Îmi place de o fată, chiar foarte mult! Dar mi-e frică să îi spun! Mi-e frică de ce o să spună! Dar oarecum mi-e și rușine! Sunt băiat și am 16 ani! Recent o fată, nu stiu dacă intentionat sau din greseala, s-a împins în mine pe scări la școală! Și se uita oarecum la mine nu stiu, eu am ținut-o sa nu cada! Dar și m-am rușinat când am văzut-o ca se uita la mine! Deja de mai multe ori am observat asta! Dar nu prea imi place de ea, imi place de alta! Dar nu sunt sigur daca m-ar accepta asa cum sunt! Nu sunt prea înalt! Am puțin peste 1, 60! Cum aș putea trece peste această rușine de ai recunoaste ca o plac?

Răspuns Câştigător
| Andra9pk a răspuns:

Daca nu incerci,nu stii. Lasa rusinea,ca de asta esti baiat,maine-poimaine barbat in toata firea. Fetele asta cauta chiar,baieti siguri pe ei! Fii direct,pune pe cineva sa afle ce parere are ea despre tine daca ti-e atat de rusine. Apoi,daca e afirmativ, converseaza cu ea. Niciodata nu o sa stie ca o placi daca nu actionezi. E datoria baiatului sa incerce, fata refuza sau accepta. Fa-ti curaj pentru ca, in viitor, daca nu actionezi cand placi o fata, ti-o sufla altul'.

Răspuns Apreciat de Editori
| KLiNK a răspuns:

Salut. Dacă fata aia pe care ai ținut-o să nu cadă nu îți place atunci las-o. Chiar nu e important dacă te place sau nu atât timp cât tu nu ești atras de ea. În legătură cu tipa pe care zici să o placi. Du-te și bagă-te în vorbă cu ea. Crede-mă, și ea are defecte. Și ea poate fi nesigură pe ea. Exact ca tine. Vorbește cu ea puțin și în funcție de cum evoluează lucrurile scoate-o în oraș. Să nu-ți fie teamă de refuz. Nu o să zic prostii d-alea "fii tu însuți bro". Știu că e greu să fii tu însuți, mai ales dacă ești timid. Nu contează dacă nu ești inalt. Eu am 1.73, deci nu sunt înalt nici pe departe, dar nu m-a deranjat niciodată chestia asta. Am văzut fete extraordinare cu băieți scunzi. O fată pune în general accentul pe cum o faci să se simtă când e în jurul tău. Ăsta este cel mai important lucru. Trebuie să fii deschis, glumeț, fă caterincă. Vrei să o scoți în oraș? Propune tu unde să mergeți. Nu o întreba pe ea unde. Lucrurile astea denotă faptul că ești hotărât, sigur pe tine. Intră luni în vorbă cu ea. Nu te duce la ea cu mentalitatea "bă vere, hai să vedem dacă mă place gagica sau nu." În schimb du-te la ea gândindu-te "hai să vedem ce fel de om e. Să vedem dacă EU o plac sau nu". Te va ajuta mult gândirea de genul.
Baftă!

3 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu a căzut chiar din greșeală. A calculat să cadă fix peste tine. Apoi s-a uitat la tine să vadă dacă ai înțeles de ce a căzut. Rușinea e teama de ce va urma. Ai văzut filme la viața ta? Ce urmează în final când cad cei doi unul peste altul? De asta ți-e frică.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Andra9pk):

I-auzi, nu mai spune. Fata are rosu in gat, sau cum? Ea nu poate sa incerce? Niciun om cat-de-cat emancipat nu da doi bani pe ideea medievala si tampita care sustine ca e musai ca baiatul sa faca primul pas.
Pacat ca sunt inca multi barbati simpli care accepta mentalitatea asta redusa.
Cum poate el, la fel de bine poate si ea. O fura altul? Foarte bine, daca poate fi "furata" e clar de ce neam prost (curva) e. Iubirea nu trece niciodata si nu tine cont de timing. Daca trece, nu a fost niciodata iubire. Daca respectiva il iubeste, nu i-o va fura nici Brad Pitt, nici Beckham, nici DiCaprio, oricat ar incerca.

Probabil ca esti o fetita destul de tanara, asa ca inteleg. Dar, pentru binele tau, renunta cat mai repede la ideea asta medievala, ca pana la urma se vor destepta tot mai multi barbati, si ramai fata mamei pana la 40+, asteptand ca musai el sa faca primul pas. Revino-ti. Si ea trebuie sa lupte pentru el, nu doar el pentru ea.

| Andra9pk a răspuns (pentru anonim_4396):

laughing) tu ai citit bine? E vorba ca el o place dar ii e rusine sa ii spuna. Ce sa incerce fata daca nici nu stie ca o place. Ti-as mai zice cate ceva dar imi pierd timpul aiurea laughing fa pe batranul intelept cu altcineva. Cred ca te plictiseai prea tare si nu ai stiut ce si cui sa comentezi laughingdar te inteleg. Nu-i nimic.