Hei
Te rog sa te simti bine in trupul tau pentru ca asta trebuie sa facem toti. Nici eu nu sunt cea mai slaba dar ma iubesc fizic si ma consider o persoana ok. Iubeste-ti corpul!
Asa si dupa daca vrei sa slabesti, poti sa mananci dooar salata la pranz si seara si dimineata ce vrei tu, nu stiu.
Eu am avut o problema vara trecuta si mi-au aparut niste puncte rosii de la ceva ce mancasem si am mancat o saptamana doar ciorba si am slabit 4 kg deci sper ca te ajuta
Eu nu va inteleg frate, traiti in era internetului cu solutii de slabit PESTE TOT, se promoveaza sportul peste tot, e plin Youtube de exercitii si voi tot aici intrebati
E ceva rău ca am întrebat! Îmi pare rău! Sti ce dacă nu ți convine cine te_a pus sa intrebi? Aces site îmi/ ne este adresat sa întrebam!
Pai sa intrebi ceva pentru care chiar merita sa primesti ajutor nu intrebari care-s la un click distanta.
Asta ar trebui sa fie motitavtia ta ca sa pui mana sa slabesti!
La 1.62m ar trebui sa ai maxim 52kg!
Dieta?
Nu! mai bine renunta la:paine, cereale, fainoase, pizza, sucuri, dulciuri si orez. Apuca-te de alergat zilnic, cate 1 ora si vei da jos chiar 5- 6kg pe luna.
Sport cat mai mult sa faci si sa mananci alimente cu putine grasime si sa nu mai mananci dupa ora 6 decat inainte si ceva usor inainte de 6 cum ar fi pestele, piept de pui la gratar, fiert sau la cuptor.
În primul rând, primul pas pe care trebuie să-l faci este acela de a accepta trupul şi spiritul tău exact aşa cum sunt.
Dacă vrei, încearcă să scoți, treptat, pâinea şi alte produse făinoase, ciocolata ( pentru mine asta-i cel mai greu ) şi să le înlocuieşti cu fructe şi legume ( evita dacă poți bananele, cartofii şi porumbul )
De exemplu, dacă dimineața mâncai un bol cu lapte si fulgi de porumb cu ciocolată, încearcă să-i înlocuieşti, în prima fază, cu fulgi simpli iar, apoi cu o salata.
Important este să mănânci echilibrat, adică nici să fii prea sătulă, nici să mori de foame.