Pai daca tot sunteti la inceput inseamna ca nici el nu stie ce vrea si ar putea sa mai aiba o prietena si sa nu stie pe care sa o aleaga sau daca fratele tau e mai mare ca el e posibil sa fi venit intr-o zi in barul respectiv si el si fratele si sa aiba o discutie ca intre baieti ( frate si iubitul tau ) acum daca si el munceste trebuie sa fii si u cat de cat mai intelegatoare cu el
in general daca ai o \un amik si avansezi relatia cu el \ea si sa il\o faci iubit\a lucrurile deja se schimba total
Multumesc pentru raspuns, nu nu ma gandesc nici un pic ca poate mai are o alta prietena pentru ca daca ar fi avut nu cred ca m-ar fi sarutat pe mine sau glumit cu mine asta cred.El mi-a zis cand vreau sa ii dau bip ca ma suna dar sincer mie imi este greu..nu a fost niociodata vreo conversatie intre fartele meu si el cred ca ii este rusine sau ceva de genul...si sunt intelegatoare adic nah stiu ca munceste si nu il stresez doar ca ma pune pe ganduri..atata tot
Pai atunci e bine daca nu e alta si asta inseamna ca n-ar trebui sa te panikezi asa ci doar sa ai putina rabdare pentru ca timpul le rezolva pe toate multa bafta