| Bya4you a întrebat:

Buna tpu..ma dresez voua sa va zic ceva..Va aduceti aminte cand v-am intrebat ce inseamna cand un baiat te saluta de multe ori si cand glumeste? Voi mi-ati zis ca copmportamentul lui demonsttreaza ca ma place..pe 8 mai.a venit iarsi la mine si am vorbit am glut si la un moment dat m-a sarutat de 2 ori pe obraz apoi pe buze..Normal si logic eu trebuia sa il resping dar nu am facut-o,de ce? Ba chiar mai mult,m-a lasat masca, adica nu ma asteptam dar mi-a placutwinkinghappy a doua zi a venit iarasi si nu am avut ocazia sa vorbim ca mai era si alta lume dar seara l-am sunat si l-am intrebtce s-a intamplat si cde inseamna cele intamplate? el mi-a zis ca ramane la aprecierea amandorura sa hotaram, adica daca am prieten, atunci eu i-m zis ca nu am...totul ok.a 2 zi m-a sunat si am vorbit.Acum 2 zile i-am trimis un sms de pe un alt numar si m-a sunat am vorbit si m-a intrebat ce o sa am in program eu i-am zis ca o sa fiu libera atunci el mi-a zis ca vine sa ma ia sa ne intalnim pentru ca nu vrea sa vina aici la (Bar) nu vrea sa il vada fratele-meu si maica-mea dar cand i-am zis la ce ora a zis ca nu poate la ora respectiva pentru ca urma sa plece la tara cand l-am vazut asa direct i-am zis si m-am mirat pentru ca mi se parea mai timid dar el mi-a zis ca nu e timid deloc si ca o sa vad eu in viitor cum este el. ramansesem de acord ca vine in dimineata urmatore la bar sa ne vedem si sa bea cafeaua...Nu a venit! Acum eu as vrea sa stiu ce se intampla? ce este intr-e noi? de ce se compoarta asa? ba ma urca ba ma coboara de asta nu mai inteleg nimic.

3 răspunsuri:
| WOLF9 a răspuns:

thinking Pai daca tot sunteti la inceput inseamna ca nici el nu stie ce vrea si ar putea sa mai aiba o prietena si sa nu stie pe care sa o aleaga sau daca fratele tau e mai mare ca el e posibil sa fi venit intr-o zi in barul respectiv si el si fratele si sa aiba o discutie ca intre baieti ( frate si iubitul tau ) big grin acum daca si el munceste trebuie sa fii si u cat de cat mai intelegatoare cu el thinking
in general daca ai o \un amik si avansezi relatia cu el \ea si sa il\o faci iubit\a lucrurile deja se schimba totalwinking

| Bya4you explică (pentru WOLF9):

Multumesc pentru raspuns, nu nu ma gandesc nici un pic ca poate mai are o alta prietena pentru ca daca ar fi avut nu cred ca m-ar fi sarutat pe mine sau glumit cu mine asta cred.El mi-a zis cand vreau sa ii dau bip ca ma suna dar sincer mie imi este greu..nu a fost niociodata vreo conversatie intre fartele meu si el big grinhappy cred ca ii este rusine sau ceva de genul...si sunt intelegatoare adic nah stiu ca munceste si nu il stresez doar ca ma pune pe ganduri..atata totstraight facesad

| WOLF9 a răspuns:

Pai atunci e bine daca nu e alta si asta inseamna ca n-ar trebui sa te panikezi asa ci doar sa ai putina rabdare pentru ca timpul le rezolva pe toatewinking multa bafta big grin