| Blackcat696210 a întrebat:

ma intrebam daca exista o lege care justifica faptul acesta: daca un elev a lipsit din motive medicale nu este obligatorie prezentarea temelor dupa perioada respectiva. Adica daca de exemplu un elev are scutire medicala o saptamana, a doua saptamana cand merge la scoala este obligat sa aiba tema facuta chiar daca a fost in probleme medicale? URGENT VA ROG

4 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Nu e nicăieri reglementată treaba asta. Dar poate negociezi cu proful/profa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lege în legătură cu asta nu prea cred ca exista. Dar dacă ai un profesor cu capul pe umeri (ca mai sunt și care sunt puțin dereglati la gândire) sigur o sa te înțeleagă. Depinde și de ce problema medicala ai. Dacă ii zici ca te-a durut degetul de la picior și de aia nu ți-ai făcut tema. Sau poate nici nu te întreabă ce ai avut și o sa te scuze

| darrio2007 a răspuns:

Nu exista asemenea lege. Daca este cum vrei tu cine crezi ca are de pierdut? Doar tu.

| Blackcat696210 explică (pentru anonim_4396):

Pai am scutire medicala de la doctor si o sa imi trebuiască si operatie deci nu sa zici ca "m-a durut degetul de la picior" banuiam oricum ca nu este o lege de genul, deci practic nu sunt in situatii bune ca profesorul respectiv numai intelegator nu e