| ριтιкaa a întrebat:

Buna TPU ma numesc Crina si am 17 ani, am o problema si as vrea tare mult sa ma ajutati daca vreti.Eu si prietenul meu ne certam tot timpul. Credeti ca ar trebui sa ma despart de el? vreau cat mai multe sfaturi.Multumesc!

Răspuns Câştigător
| mixxjim a răspuns:

Tu stii cel mai bine de ce va certati, daca nu cumva ai tu gura prea mare, daca sunt certuri grave sau doar discutii in contraductoriu. daca va certati pe motive de gelozie atunci mai bine va despartiti, va pierdeti timpul degeaba. daca va certati de dragul impacarii atunci certati-va in continuare laughing stiu un cuplu care s-au certat ingrozitor vreo 10 ani de zile dupa care s-au casatorit. s-au casatorit cand au terminat toate motivele de cearta si acum aproape ca nici nu mai vorbesc mare lucru pe acasa, ca nu mai au de ce se certa laughing deci nici asa nu-i bine. prietenul tau ce zice, l-ai intrebat, i-ai cerut si lui parerea? daca ati ajuns la stadiul la care va enervati pe celalalt din orice nimic despartiti-va

3 răspunsuri:
| ĤĔĹĹŐРĨŚŚŶ a răspuns:

Pai ce rost are s amai vb daca nu va intelegeti si va certati tot timpul. Daca va iubiti cu adevarat incercati sa vb si sa clarificati treburile.

| ριтιкaa explică (pentru mixxjim):

Noi ne certam din nimicuri.ori sunt eu de vina ori el sad

| ριтιкaa explică (pentru ĤĔĹĹŐРĨŚŚŶ):

Da asa e am incercat de foarte multe ori sa clarificam treburile.si dupa ce ne impacam merge totul bine si 1-2 zile gata iar ne certam.as vrea sa ma despart de el dar tin foarte mult la el si nu as vrea sa ne despartim