Dacă colegii tăi nu te apreciază atunci nici nu trebuie, găsește oamenii care să o facă. Înscrie-te în diferite programe, în voluntariate, fă un sport sau orice altă activitate. Poți chiar și să te transferi dacă nu ai alte motive să rămâi acolo. Nu vei fi niciodată fericit dacă accepți că vei rămâne trist. Puterea sugestiei este destul de mare și tot ce faci este să îți tai singur aripile.
Care-i faza cu familia ta?
De ce ai crede că toți au avut iubire?
Ar fi foarte util dacă ai intra pe această pagină, sunt mai în măsură să te ajute
http://www.telefonulcopilului.ro/
Ah, și dacă vrei să îmi trimiți mesaje spunând mai multe, o să răspund la ele.
Nu trebuie sa ii bagi in seama, asa a fost si va fi mereu peste tot in lume... Te inteleg, nici eu nu sunt foarte fericit de sarbatori, mai de mult era altfel acum parca e ca o zi normala vine si trece dar incearca macar de sarbatori sa gasesti bucuria, chiar daca nu ai prea multe motive sa te bucuri, macar incearca sa te inconjori cu bucurie, intr-o buna zi vei avea si tu pe cineva, nu trebuie sa iti faci probleme. Multa sanatate!
Fac fotbal, dar și acolo sunt exclus. Ori mă dau afară antrenorii și mă afundă în tristețe, ori colegii de acolo prea fitosi. Nu pot să ma transfer mi e teama ca va fi la fel, sunt singuratic, nimeni nu mă baga în seamă toți profita ca s bun. Nu știu, visul mi e greu să l îndeplinesc. Păi tatal meu a decedat și de atunci mi e greu. Surorile nu mă suportă, decât mama mi e alături.
*Și la mine familia e incompletă.
*Nici eu nu am prieteni
*Nici eu nu prea am parte de iubire
Astăzi, 24 decembrie, împlinesc 29 ani dar nu mă bucură cu nimic. E vreme urâtă afară pentru că aș fi ieșit cu bicicleta să merg și eu pe coclauri să mă plimb. Am un MTB pe care am dat pedala toată vara cred ca 4000 și ceva de km. Singura care m-a scos din strările nasoale a fost bicicleta, în rest nimeni nu mi-a fost alături decât Dumnezeu. Prieteni am avut sau am... Nici nu mai știu. Prietenii vin și pleacă, prietenii ne dezamăgesc, prietenii ne folosesc și își bat joc de noi.
Și am învațăt un singur lucru : să nu avem încredere în nimeni și așteptări de la nimeni. Toate acestea duc la dezamăgiri profunde... Am învățat să fiu mai rece, mai distanțat și în plus de asta, am învățat să îmi aleg prietenii. Și am învățat alt lucru important în viata : ca prietenia dăunează. Și că nu numarul prietenilor contează, ci calitatea lor. Cu cât ai mai putini prieteni sau deloc, cu atât ești mai fericit. Prietenia în ziua de azi nu mai există. Exista doar momente de prietenie. Cat despre prietenie adevărată : precum eclipsa! Apare rar, iar când apare este fenomen.
Cu iubirea în ziua de azi? Hmm, prietene țin să îți zic că trebuie sa te înarmezi cu nervi mari. Fetele din ziua de azi toate își dau aere precum ventilatorul. Sa vezi la mine la Brașov figuri în fete și mereu stau și mă întreb "oare femeia mea pe unde este?". Când o găsesc? Dar vreau fata simpla. Sau poate iubirea mea nici măcar nu s-a născut. Poate voi fi fericit la bătrânețe. La 60 ani să am iubită de 20 ani să mă dădăcească sau sa imi dădăcească conturile din bancă. Ca asa e la moda mai nou, fete tinere și frumoase umblă cu bătrâni senili. Când am întrebat odată pe Facebook într-un grup oarecare "Voi, fetele, de ce preferați bărbații mai în vârstă decât voi? mi-au răspuns" că bărbații în vârstă gândesc altfel, gândesc mai matur și au mai multă experiență în pat ". De asta multe fete tinere le vezi pe la știri omorâte de soțul mai în vârstă. Pentru că ele vor să plece, vor sa divorțeze, el nu accepta situația. Apoi el scoate pistolul și pac.
Asa ca, pentru bătrânețe trebuie să ne pregătim potent financiar. Iar experiența în pat o recapăti umblând din floare în floare. Ai prins una, ai ars-o și ai plecat.
Băi, nu fii nebun. Nu zic să îi dai foc. La "a arde pe una" mă refer la alt cuvânt cu alt înțeles. Era o postare pe Facebook :
"Bărbatul este precum fierul de călcat. Te aburește pana te arde." Iar fetele/femeile ne cam ard pe noi la portofel
Pentru ca în general cam asta cauta și ele ( aventuri), dar tot în capul nostru se sparge spunând că bărbații sunt niște nesimțiți și măgari. Am pățit pe Facebook ca femeie în vârstă cu nepoți acasă să îmi facă propuneri x și y. . Iar o copila de 14 ani care zicea că s-a îndrăgostit de mine. prima varianta poate mai mergea din lipsa de altceva, dar a doua varianta dacă nu am ce face pe acasă și să fac vizite la pușcărie
Acum scuze, am bătut cam departe cu subiectul. Dar ți-am explicat cum stă treaba cu acest cuvânt numit iubire. Îți mai spun ceva : eu indiferent cata iubirea am încercat să caut, însă am găsit numai într-un singur loc : în DEX. asa că, baftă
Eu mi-am afectat și genunchii de la atâta mers pe bicicletă. dar la început am plecat ca Bulă în drumeții pe distante mari cu șaua prost poziționată. Cum ai merge la fotbal în adidas fără crampoane, la fel și în cazul bicicletei să pedalezi 150 km cu șaua prost poziționată. am avut afectat genunchiul stâng, am pus genunchieră elastica si fără bicicletă 1 luna și jumătate. M-a lăsat durerea, dar luna aceasta mi-am luat echipament iarnă pentru bicicletă și am început din nou să merg pe bicicletă. Ce sa vezi... Acum simt durere în genunchiul drept, iar acum din nou genunchieră elastică și mai ușor cu bicicleta. Iar ca să pot trece și mai bine în 2020, am mers și cu bicicleta la un băiat "priceput" pe care eu l-am plătit să facă o simplă revizie și să îmi zică ce trebuie înlocuit ( pinioane, angrenaj, bla, bla) ca el să îmi deregleze bicicleta la schimbator. Deja plecasem de la el când am sesizat, dar uite asa sunt oamenii din ziua de azi.
Și ma uitam mai devreme pe geam în blocul de vis-a-vis : și-au pus oamenii pe geamuri ghirlande de alea si instalații luminoase, alții care și-au făcut brad. Eu ultima dată când am făcut brad s-a întâmplat când am avut 19 ani . În ultimele trei Crăciunuri mai puneam și eu în geam o steluța din aia cu efect de culori, dar anul acesta sunt cam Grinch. Am început să urăsc Crăciunul.
Cica de sărbători toate drumurile duc acasă. Care casă? Care rude? Rude de salam am mers azi la Kaufland și cumpărat câțiva cozonaci din ăia de la boromir, niște suc, bere, carne de mici și cum zice Kevin in Singur Acasă 2 "Merry Christmas, you filthy animal… and a Happy New Year!" poftim viață de burlac.
Nici eu nu pun nimic la geam etc, dacă ai Instagram putem vorbi acolo