| 25lei a întrebat:

Ma plictisesc, si nu stiu ce sa fac. De citit in nici un caz sau orice legat de scoala.Muzica am ascultat destul.Filme/seriale nu am chef.Pe facebook sau pe mess iar numai am ce face.Nu,nu mi-e somn.Nu vreau nici sa raspund la intrebarile de pe Tpu.Sa desenez nu imi place.Sa cant nu pot.Pe youtube ma plictisesc, pe bloguri la fel.As avea chef de un joc dar nu stiu de care...Am jucat toate jocurile virtuale online.Pur si simplu vreau sa stau pe scaun in fata calculatorului si sa fac ceva..mai demult jucam sims2/3. dar nu prea mai am chef.Cs m-am plictisit.Va rog, ajutati-ma. sad

8 răspunsuri:
| rutanklan a răspuns:

Pai se pare ca viata si-a gasit sfarsitul cu tine. Daca nu mai ai nimic de facut, incearca sinuciderea... e o chestie noua si interesanta. Good luck!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite aici cele mai grele jocuri online: http://www.programepc.ro/jocuri-online-dificile/

Iar aici un site cu iluzii optice, poate te tin ocupat putin:
http://www.iluzieoptica.com/k-repaus-si-miscare-1.htm

| LNK a răspuns:

E ora 1 noaptea... daca te-ai plictisit o solutie ar fi sa te culci.

| Timi24 a răspuns:

Cauta sa vorbesti cu un prieten sau o prietena, fie prin mesaje, fie telefonic.
Sau te poti gandi la programul tau de maine, mai bine zis sa ti-l organizezi in minte.
Sau cauta intrebari pe TPU si raspunde la cele care crezi ca poti raspunde.
Editeaza poze pe telefon.
Gandeste-te la niste haine care ai vrea sa le porti pe viitor.
Imi pare bine ca te-am ajutat! succes!
Daca crezi ca merit, da-mi funda! :-)) :****

| funky7up a răspuns:

9001 are dreptate joacate ceva jocurile acelea sunt perfecte, ce m-am mai jucat cu degetu rupt ala cu gaina rolling on the floor

| 25lei explică (pentru rutanklan):

Dobitocule tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru funky7up):

Joaca-l pe ala al 2-lea (Jeu chiant) si iti fac statuie daca rezisti mai mult de 20 de secunde.

| funky7up a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu pot mai mult de 7, 6 secunde laughing