| Bєshka a întrebat:

Ma puteti ajuta cu niste raspunsuri la urmatoarele intrebari? Dau funda! Dar va rog vreau raspunsurile corecte nu raspunsurile care credeti voi!

1) Care este numele colecției de modă pe care Cătălin Botezatu a prezentat-o la New York Couture Fashion Week în 2012?
a)Tzarina
b)Vampires
c) Haute Couture „Russian"

2) Care este numele designerului român care a creat rochia de culoare tangerine tango pe care a purtat-o Elena (Mandinga) la Eurovision 2012?
a)Adrian Oianu
b)Maria Lucia Hohan
c)Andreea Tincu

3) Care este numele designerului român care a semnat ținutele purtate de băieții din trupa Mandinga la Eurovision 2012?
a)Andra Clitan
b)Alina Latan
c)Florin Dobre

4) Ingrid Vlasov și-a prezentat colecția pentru primăvară-vară 2012 la Paris Fashion Week. Aceasta nu este însă prima dată când creatoarea de modă prezintă la Paris. A câta oară este?
a)A cincea
b)A doua
c)A patra
d)A treia

5) În februarie 2012, Irina Schrotter a participat la:
a)Săptămâna Modei de la New York
b)Săptămâna Modei de la Berlin
c)Săptămâna Modei de la Paris

6) Designerul român Stephan Pelger a câștigat concursul:
a) "Fashion&Fame: Design your dream"
b) "Project Runway"
c)"Fashion Star"

7) Doina Levintza a fost primul designer din Europa de Est care a prezentat o colecție la Săptămâna Modei de la New York. În ce an se petrecerea acest lucru?
a) 2001
b) 1985
c) 1997

8) Designerul constănțean Adrian Oianu a lansat în iunie 2010 colecția intitulată:
a)Tactile Project
b)Not Cool
c)Stories about Ileana C

Deci va rog vreau raspunsurile corecte! Funditaaa!

Răspuns Câştigător
| ChildishDevil a răspuns:

1. a)Tsarina(stiu ca era o colectie cu ceva influente rusesti - Colectia conţine rochii brodate manual, paltoane, scurte de blană, creaţii încărcate, din brocarduri şi materiale scumpe, în ton cu opulenţa şi exclusivismul vestimentaţiilor Rusiei ţariste. )
2. b)O rochie superba semnata Maria Lucia Hohan - designerul roman ce imbraca celebritati de la Hollywood
3. c)Baietii au avut tinute all white, din piele, cu aplicatii din tinte-un fel de look urban, fresh;
4.c) Ingrid Vlasov se poate lăuda cu faptul că este singurul designer român care a ajuns pentru a patra oară consecutiv să-şi prezinte colecţiile vestimentare pe podiumul de la Paris Fashion Week.

Mai mult: Foto | Ingrid Vlasov prezintă la Paris Fashion Week a patra oară consecutiv
5.a)A lansat la New York o linie exclusivă pentru piaţa americană, realizată împreună cu un designer american;
6.a)Concursul a reprezentat in primul rand o provocare pentru mine ca designer si o sansa pentru viitorul si notorietatea brandului Stephan Pelger. Pe langa expunerea mediatică de care am beneficiat, rezultatele obtinute imi vor facilita si accesarea pietei de profil in spaţiul german. Un prim pas este distribuirea colecţiei mele de catre concernul german OTTO", a declarat Stephan Pelger.
7.a)
8.c)
Sper sa te ajute(esti cumva pasionata de moda)? MULTA BAFTA!

| Bєshka explică (pentru ChildishDevil):

Mersi mult! Am avut nevoie la un qiuz happy.

| ChildishDevil a răspuns (pentru Bєshka):

Intelege...cu placere:*

2 răspunsuri: