| RenesmeeC a întrebat:

Ma scuzati daca nu am pus categoria corecta pentru ceea ce am sa scriu in urmatoarele randuri. Azi la scoala m-am certat cu cea mai buna prietena. Si toata lumea spune ca am si eu o parte din vina, din cauza ca m-am suparat. Poate sunt eu mai suparacioasa dar... Si ea de ceva vreme incoace este numai cu o carte. Adica nu se mai dezlipeste de acea carte si daca ma duc sa o intreb ce mai face ori imi zice ca citeste ori imi spune ca sa o las in pace sa citeasca. Ce ar trebui sa fac? puppy dog eyes Va rog ajutati-ma! Dau funda si vot.

Răspuns Câştigător
| dulcykaLy a răspuns:

Vorbeste cu ea, si explica-i ca te deranjeaza ca nu te mai baga in seama si ca nu iti mai acorda atentie, Si intr-adevar ar trebui sa nu mai fi asa suparacioasa happy tongue si sa va rezolvati problemele si micile discutii fara sa va certati. happy

4 răspunsuri:
| Mαdαliηα a răspuns:

Tu suparacioasa? Nuuu... sa ma vezi pe mine worried Cum adica " ori imi zice ca citeste ori imi spune ca sa o las in pace sa citeasca " Poi stai asa frate, daca pentru ea e mai importanta o carte adica nu ca na sa nu citeasca. dar ar putea mai frumos sa o zica pentru ca una alta cartea aia o sa se termine si pe'urama o sa regrete ca te-a dat la fund sad... adica mie daca imi zicea asa prietena mea cea mai buna ii dadeam si'o carte-n cap laughing asta in cazu' meu tu stai linistita laughing nu o mai baga in seama si las'o pe ea sa vina la tine big grin Bye kiss

| MrsDraguttza a răspuns:

si eu citesc
si am o colega care vrea mereu sa asa... sat cu baieti mai mari decat ea cu vre 7 8 ani
pana tarziu.
eu sunt mai cuminte, am multe carti, cand ma simt trista si singura ma refugiez in ele
.
nu stiu. acum ca ma gandesc, nu prea ne potrivim dar e prietena mea si o iubesc

| RenesmeeC explică (pentru dulcykaLy):

Toate raspunsurile imi sunt de folos dar, dau funda lui dulcykaLy pentru ca a raspuns primul/prima.

| dulcykaLy a răspuns (pentru RenesmeeC):

Iti multumesc happy