| HeiTu a întrebat:

Ma simt foarte rau, nu fizic, ci moral.
Vreau sa ma schimb!
Nu stiu de ce simt ca sunt o persoana rea, vorbesc fara sa gandesc, jignesc lumea crezand ca spun adevarul in fata, am ramas doar cu o prietena. insa mai tin din cand in cand legatura cu vechii prieteni de care mi-e foarte dor sad
Mereu am fost considerata o proasta de anumite persoane care chiar mi se dadeau prieteni, am fost descurajata, jignita. si am ajuns la randul meu sa fac asa, baietii la fel i-am ranit, mi-am batut joc si acum stau si sufar aiurea ca-mi pare rau.
Niciodata nu am fost destul de buna pentru cineva.
Acum sunt dezamagita total de mine, am intrat la un liceu la care nu am vrut si asta ma deprima si mai tare fiindca sunt o persoana cam pesimista. Nu exista zi sa nu plang de la un timp, o fosta colega de-a mea a spus ca o sa ajung in depresie, daca mai fac asa.Mi-e si frica. sad
Nu stiu ce sa mai fac, jur. ma simt o persoana rea, si inainte ma plangeam ca eram prea buna.
Va rog ajutati-ma cu niste sfaturi.
Funda.

13 răspunsuri:
| justmebi a răspuns:

Daca vrei vorbim in privat...da-mi mesaj daca vrei smug

| HeiTu explică (pentru justmebi):

Lasa aici sfaturi daca aiwinking

| justmebi a răspuns:

Ok. de multe ori e mai bine sa nu spui adevarul in fata, chiar daca asa e corect intr-o prietenie, numai ca unele persoane se simt jignite cand faci asta, chiar daca intentia ta nu a fost de a le jigni. ar trebui sa fii mai optimista, indiferent de situatie, asta te ajuta mult, trebuie sa ai mai multa incredere in tine. trebuie sa-ti alegi cu grija prietenii. ar trebui sa iti ceri scuze de la persoanele carora crezi ca le-ai gresit...

Uite. eu tot timpul asta am fost o persoana optimista si din pacat am ajuns optimista.
Cand am aflat ca am luat note mari in examene am spus ca o sa intru sigur la liceul vrut, si n-am intrat. Am intrat la unul nu extraordinar de bun. si asta pot spune ca mi-a stricat toata vara.

| evelyn000 a răspuns:

Suferi in mod clar de depresie. nu ai fost inainte cea mai buna asa cum nu esti acum nici cea mai rea dar din pacate datorita stari pesimiste in care te afli nu poti sa vezi lucrurile clar si esti confuza. te complaci asa cum esti crezand ca asta meriti pentru superficialitatea in care erai inainte. in primul rand nu mai face comparatie intre ce ai fost si ce esti. iesi cu prietena ta mai mult din casa si incearca sa iei legatura cu fosti amici. timpul le rezolva pe toate si tu vei invata sa razi din nou daca incepi sa renunti la ce esti acum. kiss kiss

| justmebi a răspuns (pentru HeiTu):

Sincer nu inteleg prima propozitie...

Damn, scuze. am vrut sa spun ca am ajuns sa fiu dezamagita.

| HeiTu explică (pentru evelyn000):

Eu ies in fiecare zi. dar stau la sat si sincer nu prea avem multi copii asa ca sa iasa cu noi.
Eu vorbesc cu fostii amici. pot spune ca eu m-am indepartat de 2 persoane, dar cu una dintre ele vorbesc in continuare ca mi-a fost colega, insa cu cealalta nu mai vreau sa am nicio treaba.
Mai am o fosta prietena cu care mai schimbam din cand in cand 2 vorbe fiindca s-a schimbat foarte mult. pot spune ca e pe cale sa ajunga o curva din pacate fiindca a intrat un anturaj nu tocmai bun.
Mai aveam 2 prietene virtuale. una dintre ele nu mi-a mai vorbit de juma de an, nu stiu de ce, nu am gresit cu nimic, i-am cerut numarul de telefon fiindca ne stiam de ceva timp si imi facea placere sa vorbesc cu ea, insa de cand faza cu telefonul nu mi-a mai rapsuns la mesaje. Plus ca, cred ca este un cont fals ala si acolo se ascunde o persoana din orasul meu.
Asa, cealata prietena virtuala pe care o stiu de 3 ani cred, tot asa mai vorbim din cand in cand, m-am suparat foarte tare fiindca am fost internata in spital si am fost operata, iar ea nu mi-a dat un telefon, a spus ca n-avea bani. vrajeli. Atunci am fost sunata de putine persoane, putinora le-a pasat de mine.
Si mai am fostii colegi cu care m-am inteles cu aproape toti insa nu mai pastram legatura si e nasolsad.

| evelyn000 a răspuns (pentru HeiTu):

Stai linistita nu-ti bate capul ca nu ai prietene....asta vine de la sine. invata sa gandesti ca nu stii unde vei fi sau ce vei face peste o saptamana, o luna sau un an. situatiie care acum te fac sa plangi te vor face sa razi mai tarziu, crede-ma ti-o spun din experienta. nu mai callcula si nu te mai ingrijora ca nu este vina ta...toate se vor rezolva de la sine. rabdarea e arma celor puternici. fi mai optimista, cucereste cu starea ta de spirit si invata sa domini

| HeiTu explică (pentru evelyn000):

Nu stiu ce sa zic... mereu cand am avut asteptari am fost dezamagita si asta m-a determinat sa ajung aici.

| SweetSacrifice a răspuns:

Asculta muzica.

| HeiTu explică (pentru SweetSacrifice):

Ascult, ascult.
Oricum ma simt mai bine. Am fost si la biserica, sper sa fie bine.
Multumesc tuturor de sfaturi, daca mai aveti mai postati.
Pupici!:*

| SweetSacrifice a răspuns (pentru HeiTu):

E bine. Crezi in ceva.