Daca ai incredere in colegele tale crede daca nu atunci de ce nu-l intrebi tu? Mai bine asa eu nu cred ca zice la misto incearca. Bafta
Asa radeau colegii mei de o fata care statea in prima banca, si spuneau ca eu vreau numarul ei de telefon ( da spuneau in gluma ) si aia tot se inrosea nu stia ce sa faca si eram in clasa a 12.
Ori cum astea sunt glume de colegi nu ai de ce sa te superi, faza este ca daca nu-ti place de el asta este, nimeni nu te obliga, si nu te lua dupa gura nimanui, poate toata lumea o sa rada 2-3 zile 1 saptamana da apoi deja se plictisesc si o sa schimbe subiectul, totul este o gluma, cand ai sa fi mai mare o sa-ti amintesti si ai sa razi si ai sa spui in gandul tau " uite ce amintiri erau pe atunci ".
L-am intrebat si raspunsul lui a fost "faci din astea cu mine a?"si dupa a plecat
Probabil ca s-a suparat, dar nu are de ce, dar misto nu a facut, nu stiu sigur dar cred ca te place, lasa-l un timp sa vezi cum reactioneaza
Acu depinde eu intrebari de genul le puneam la sto ca sa vad cum reactioneaza unele fete, daca el chiar te place as spune sa-i dai o sansa(daca iti place si tie de el)