La romana sincera sa fiu, nu mai tin minte ce se dadea dar oricum tu trebuie sa reiei materia de la inceputul clasei a4-a pana la sfarsit si ai sa vezi ca ai sa treci cu usurinta. Cat despre matematica ei bine. din cate stiu ti se vor da ecuatii de genul +3=9 iar tu trebuie sal aflii pe x,sau adunari,impartiri, inmultiri si chestii de genul In principiu ar trebui sa iei manualele de romana si matematica si sa recitesti cap-coada tot [bineinteles sa-ti intre si ceva in cap, nu sa citesti de dragul de a citi cum fac majoritatea] Oricum succes.
Heiii Diana Nu`ti fa probleme.la sf de an in clasa a4a e foarte usor.si oricum nu e.ca il treci ca nu il treci` e ca un test oarecare numai ca are putin mai multe subpuncte sau ceva de genu` stai linistita Bafta! sper ca te-am ajutat cu ceva Fundita? te roooooog
Tabla inmultirii. tabla impartirii si mai recapituleaza problemele din clasa si suplimentare si nu ai dc sa ai emotii
E cam grelut, desi am facut pregatire, eu nu l-am trecut., dar nu prea conteaza acel examen, sa vezi in clasele mari.
TRebuie sa inveti problemele la metematica, la romana iti da: cate sunete au cuvintele, din astea usoare, si la sfarsit iti da o cmpunere de 20 de randuri. La matematica a fost greu pentru mine (am facut si pregatire), trebuie sa inveti problemele cu rezolvare algebrica.
busuioc_7790 întreabă:
SakuraRebeca întreabă: