| Diiiia a întrebat:

Buna TPU marti am evalurea/examenul de sfarsit din clasa a patra si mie cam frica... ce ar trebui sa invat?/?

Răspuns Câştigător
| Addicted2Chocolate a răspuns:

La romana sincera sa fiu, nu mai tin minte ce se dadeathinking dar oricum tu trebuie sa reiei materia de la inceputul clasei a4-a pana la sfarsit si ai sa vezi ca ai sa treci cu usurinta. happy Cat despre matematica ei bine. din cate stiu ti se vor da ecuatii de genul love struck+3=9 iar tu trebuie sal aflii pe x,sau adunari,impartiri, inmultiri si chestii de genulthinking In principiu ar trebui sa iei manualele de romana si matematica si sa recitesti cap-coada tot happy [bineinteles sa-ti intre si ceva in cap, nu sa citesti de dragul de a citi cum fac majoritatearolling eyes] Oricum succes. happy

6 răspunsuri:
| Mălinuşaaa a răspuns:

Heiii Diana big grin Nu`ti fa probleme.la sf de an in clasa a4a e foarte usor.si oricum nu e.ca il treci ca nu il treci`winking e ca un test oarecare tongue numai ca are putin mai multe subpuncte sau ceva de genu` kiss stai linistitawinking Bafta! sper ca te-am ajutat cu ceva big grin Fundita?batting eyelashes te roooooog puppy dog eyes

| Diiiia explică:

@Bolin½Aimee eu nu am invatat probleme de genu asta

| Anname a răspuns:

Tabla inmultirii.thinking tabla impartirii si mai recapituleaza problemele din clasa si suplimentare si nu ai dc sa ai emotiiwinking

| Linda100 a răspuns:

E cam grelut, desi am facut pregatire, eu nu l-am trecutworried., dar nu prea conteaza acel examen, sa vezi in clasele mari.

| Linda100 a răspuns:

TRebuie sa inveti problemele la metematica, la romana iti da: cate sunete au cuvintele, din astea usoare, si la sfarsit iti da o cmpunere de 20 de randuri. La matematica a fost greu pentru mine (am facut si pregatire), trebuie sa inveti problemele cu rezolvare algebrica.