Fostul tau prieten sau ce ai scris tu in acest paragraf "si ca m-a iubit acum 3 ani dar baiatul cu care era atunci ( de altfel un prieten de-al meu) i-a zis ca daca se pune cu mine nu stie ce imi va face el mie (amenintari de smecheras din Brasovcica )"
Daca ti-a facut scene de gelozie inseamna ca inca te iubeste si ai cele mai mari sanse sa fi impreuna cu ea, invita fata intr-un loc mai romantic/mai retras in care sa-i daruiesti inelul si sa-i spui pentru a nu stiu a cata oara ca o iubesti
Pretenas, el nu mai e o amenintare. a fost cu el acum 3 ani. desteptule
AHA. mersi mult. anul acesta am iesit de 2 ori cu ea, si doar in locuri cu un ambient placut. de aici cred ca si reiese ce mi-a zis ea. citez{} esti cel mai romantic si sincer baiat din lume. Aseara mi-a zis sa nu ii mai zic ca o iubesc, iar azi sia cerut scuze i mi-a zis ca era nervoasa. am uitat sa precizez ca vorbim foarte mult si foarte des. nu imi prea ajung cele 5000 de minute si sms-uri ale mele si cele 4000 de minute si sms-uri ale ei. aproape toata ziua vorbim. ne intelegem foarte bine.
Ceau.
Si ce nu ti-e clar? Fata te place si te vrea pentru ea.
Daca spune ca nu te iubeste inca, cam are dreptate : are nevoie de timp si ca tu sa-i dai incredere in VOI.
Ca sa aveti o relatie frumoasa si stabila depinde doar de tine.
Bafta, si sa va fie bine.
anonim_4396 întreabă: