anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu pot sa cred ca pun aceasta intrebare!
Incepand... Am primit foarte multe teme de vacanta si nu am reusit sa le termin. Am avut multe idei dar toate au dat gres si am ajuns la ultima... Sa imi rup mana!?
Ideea e ca nu stiu cum si imi e foarte frica.
P.S. Daca vreti sa comentati ceva de genul Esti nebuna de ce vrei asta? nu mai comentati ca stiu ca sunt nebuna sau alte comentarii inutile cum ar fi Nu e nevoie sa o rupi poti sa te prefaci iarasi...nu mai comentati. Multumesc pentru urmatoarele raspunsuri folositoare! (e clar ca o sa dau funda)

12 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Doamne,tine-ma bine doamne.
Sa iti rupi mana?
Fato,nu stii cum cazi pe mana, stai sate bag putin in sperieti.
Poti sa iti faci mana varza sa tio prind in suruburi, asta vrei?
eu iti urez spor.
Vorba aia " vrei sa te spanzui? " iti urez" fir intins"
Daca atat te duce capu, nu stiu ce sa zic.
Insa daca o sa am un copil ca tine, o sa il bat la vremea potrivita sa stiu sigur ca nu o sa intrebe o idiotenie ca tinelaughing

| TashaUhm a răspuns:

Tu iti faci temele de vacanta?:O

| Alexaaandraaa a răspuns:

Încearcă să stai în mâini, nu o rupe luxeaz-o, adică dă-o doar puțin peste cap și gata. Nu e o idee bună, dara dacă asta îți dorești alegerea ta. Pup!:*

| Denisa20000 a răspuns:

Eu iti zic ca sa nu o rupi deoarece o sa doara foarte tare happy

| mathew2002 a răspuns:

Temele, in primul rand ti-au fost date pentru ca sa te ajute pe tine sa nu uiti ce ai facut in primul semestru. Probabil profesorul tau nici nu o sa dea o foarte mare importanta pentru tema. Important e sa arati ca te-ai straduit sa faci cat mai mult ...chestia cu mana nu va functiona, pentru ca va aparea intrebarea de ce nu ti-ai facut tema inainte s-o rupi... si nu orice ruptura de mana s vindeca complet. Asa ca nu-ti mai fa atatea griji pentru tema de vacantawinking

| Crisy1999 a răspuns (pentru mathew2002):

Profa mea e nebuna mi-a dat 60 de exerciti dintre care 30 de exerciti au multe subpuncte, eu mi-am facut jumatate dar a zis ca ne ia caietele si ne pune nota pe cat am lucrat

| Keety a răspuns:

Poti sa nu ti le faci profesori nau voie sa dea teme de vacanta si nu o sa-ti faca nimic, Poti incerca sa tio luxezi nu sa tio rupi

| Crisy1999 a răspuns (pentru Keety):

Profesorii mei nu stiu inca asta si apropo cum o luxez?

| iuliaiuliaiulia a răspuns (pentru Keety):

Cum sa nu aiba voie?

| TashaUhm a răspuns (pentru Crisy1999):

Ma nene! mai bine spui ca ai fost plecata, n.ai avut timp.Ce o sa-ti faca?

| Crisy1999 a răspuns (pentru iuliaiuliaiulia):

De la minister se spune ca temele nu sunt obligatoriida profesorii...nu stiu asta