Încearcă să stai în mâini, nu o rupe luxeaz-o, adică dă-o doar puțin peste cap și gata. Nu e o idee bună, dara dacă asta îți dorești alegerea ta. Pup!:*
Poti sa nu ti le faci profesori nau voie sa dea teme de vacanta si nu o sa-ti faca nimic, Poti incerca sa tio luxezi nu sa tio rupi
De la minister se spune ca temele nu sunt obligatoriida profesorii...nu stiu asta
Temele, in primul rand ti-au fost date pentru ca sa te ajute pe tine sa nu uiti ce ai facut in primul semestru. Probabil profesorul tau nici nu o sa dea o foarte mare importanta pentru tema. Important e sa arati ca te-ai straduit sa faci cat mai mult ...chestia cu mana nu va functiona, pentru ca va aparea intrebarea de ce nu ti-ai facut tema inainte s-o rupi... si nu orice ruptura de mana s vindeca complet. Asa ca nu-ti mai fa atatea griji pentru tema de vacanta
Profa mea e nebuna mi-a dat 60 de exerciti dintre care 30 de exerciti au multe subpuncte, eu mi-am facut jumatate dar a zis ca ne ia caietele si ne pune nota pe cat am lucrat
Doamne,tine-ma bine doamne.
Sa iti rupi mana?
Fato,nu stii cum cazi pe mana, stai sate bag putin in sperieti.
Poti sa iti faci mana varza sa tio prind in suruburi, asta vrei?
eu iti urez spor.
Vorba aia " vrei sa te spanzui? " iti urez" fir intins"
Daca atat te duce capu, nu stiu ce sa zic.
Insa daca o sa am un copil ca tine, o sa il bat la vremea potrivita sa stiu sigur ca nu o sa intrebe o idiotenie ca tine
Twister09 întreabă: