| deea2sabau a întrebat:

TPU nu stiu ce se intampla cu mine, este un baiat in liceu, el acuma e clasa a 12, si pana acuma vorbeam dar mai rar, iar de cateva zile am observat ca tot vine la mine, ma strange in brate, ma pupa pe obraz, pe frunte, iar mie am inceput sa-mi placa de el sad inainte nu aveam prea multe tangente, de cand i-am cerut sonet se poarta asa, dar am observat ca el vine la mine se apoi pleaca la alta fata, mi-a dat parola lui de la fb si am obs ca lui ii place de fata aia dar nu inteleg de ce tot vine si la mine? sa ma lese dracul in pace... ca m-am saturat tot sa sufar dupa baieti

Răspuns Câştigător
| AlexandraIleana a răspuns:

Heei! Nu gandi asa happy de ce ti-ar da parola daca nu ar avea nimic cu tine? Draga mea..baiatul asta are incredere in tine..pt ca ti-a dat parola de la fb...si poate ca vrea sa te faca geloasa cu fata aia smug o facut un plan sau stiu eu.sau staiiilaughing))) de ce ti-ar da parola? Eu ma gandesc ca ti-a dat'o sa vezi ca vorbeste cu fata aia si sa te faca geloasa laughing cu siguranta...si cred ca te simpatizeaza pentru ca nu ar veni numai asa la tine.mai asteapta putin lucrurile si totul o sa vina de la sine..de ex intreaba-l de ce ti-a dat parola si asa si vezi ce iti spune si iti faci o parere.Succes:*

3 răspunsuri:
| Crisss22 a răspuns:

Eu cred ca vrea sa te faca geloasa in legatura cu fata aia. Este posibil. Incearca sa vezi ce se intampla, adica mai asteapta cateva zile. Pana la urma o sa iti dai seama de ce se intampla. Succes, in continuare si sper sa se intample ceea ce iti doresti tu :*.

| deea2sabau explică (pentru AlexandraIleana):

Da! mi-a spus ca ma simpatizeaza, iar parola mi-a zis pentru ca stia ca nu am de unde sa-i stiu e-mailu, dar s-a inselat devil si mai este o problema el imediat termina si o sa plece in strainatate crying

| AlexandraIleana a răspuns (pentru deea2sabau):

Atunci draga mea.Nu merita sa pui suflet sad decat sa fiti impreuna sau sa il placi si dupa sa plece si sa suferi? este foarte naspa asta mai bine ai incerca sa-l uiti...