| Diia94 a întrebat:

Nu stiu daca e cineva pe aici la ora asta...dar trebuie sa ma descarc oarecum, ca pana acum am urlat...in fine nu conteaza. Aseara a venit cineva pe la mine, are o problema dar de la acea problema sa mor eu de nervi ca persoana are o super nesimtire si pur si simplu abuzeaza de bunatatea mea, mamei si tata care tine mai mult cu ea (matusimea).In fine >-Cum poti ca mama sa lasi fetita de 8 ani sa doarma pe jos, si tu sa dormi in pat? (asta fiind matusimea) Cred si eu, dormeam jos pentru fete (are 2 mici), dar pentru ea? Orqm problema e mai mare dar ma enerveaza la culme nesimtirea asta idioata si eu dupa ai mei parinti trebuie sa happy Ihii super stiti? Nu stiu daca ati inteles mare lucru

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Protectia copilului iti spune ceva?

| Siracuzia a răspuns:

Mai exista si astfel de persoane pe lume.Ai facut bine ca te-ai descarcat aici, doar de aceea suntem aici, sa dam sfaturi si sa ajutam.Da, e o dovada de nepasare din partea ei, de insensibilitate.Pacat ca sunt si astfel de mame pe lume...

| Adam_Adela_1974 a răspuns:

Ai dreptate,puteai dormii tu cu verisoarele in pat si ea pe jos daca asta era situatia,in nici un caz sa te dea jos din patul tau, nu stiu unde le-a fost mintea parintilor tai, sau in cel mai rau caz te luau la ei in pat, faceau cumva nu te sacrificau pe tine pentru problemele matusii, urat gest, imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva

| foxsilver a răspuns:

Data viitoare cand vezi ca face chestia asta spune-i cu tupeu ca acel copil este carne din carnea ei, sange din sangele ei, si nu presul de pe dusumea.
Iar daca parintii tai iti vor reprosa ceva, iti ceri scuze, dar le spui ca nu poti sa rezisti cand vezi copii chinuiti.Si matusii tale ii spui ca sa nu-i treaca prin minte sa mai faca si al treilea copil.
Deja m-am enervat eu.

| Diia94 explică (pentru foxsilver):

Mda...stiu cum e ...ma enervez mereu pentru altii si nu e bine.

| foxsilver a răspuns (pentru Diia94):

Fă și tu ca mine, respiră adânc și încearcă să te gândești la altceva mai vesel.