| Robert18MBR a întrebat:

Bună TPU, nu știu dacă mai folosește cineva acest site in 2025. am și eu niste probleme la sulfet.și nu prea am cu cine vorbi, nu am prieteni așa de mulți și nici așa de apropiați. Mama mea este plecata in Italia de când eram eu mic, a plecat cu un bărbat, bunica mea i-a spus să nu plece și să stea să mă crească pe mine dar ea a ales sa plece cu acel bărbat în Italia, de ce? Nici până acum nu știu.Și uite așa am rămas eu doar cu bunica, ea mai venea doar de sărbători acasă pentru o săptămână, doar atuncia ce mai auzeam de ea și dacă nu venea trimitea bani și atât. Într-un an a venit acasă de Paște cred.Și era bătut pe spate, bunica i-a spus că acelea nu este bărbat bun dacă o bate, ea s-a supărat și de atunci nu am mai auzit nimic de ea. Între timp a venit o mătușă să stea cu bunica și cu mine care era tot așa plecată, a venit acasă din motive medicale ( cancer). Aveam 15 ani atunci, dar nu o suport deloc bea cate 3-4 sticle vin in fine alcool ea fie și fumează mult și mai i-a și pastile.am tot suportato.Anu trecut de Paște venise mama mea acasă.vai și era și ea beata și mătușa mea deci nu va pot expria in cuvinte ce scandal a ieșit și am picat eu la mijloc, cuvinte urâte la adresa mea. Azi când scriu acest mesaj mama este in Italia urmează să vina de Paște din cauza că mătușa mea a sunat-o că m-am certat cu ea, eu nu vreau să mă cer cu ea dar pur și simplu nu mai rezist avem atâtea datori plus că îmi ia bani bei doar că sa bei, peste 3 luni termin liceul, și vreau să mă mut dar mi mila de bunica că rămâne cu femeia asta.Ce sa fac? Mai ales că de paste vine mama acasă, ei chiar nu le mai suport.

1 răspuns:
| annonimaaaa555 a răspuns:

Încearcă să rămâi concentrat pe terminarea liceului și să găsești o cale de ieșire din acest mediu. Gândește-te la ce ai nevoie pentru a fi independent și caută soluții, chiar dacă pare greu acum. Poți să te distanțezi emoțional de situație, să încerci să nu intri în conflicte și să te pregătești pentru următorii pași, care vor veni după terminarea liceului.