Bună
Și eu sunt într.o situație asemănătoare
Eu spun să te bucuri că ai 1.68, eu am 1.52 si 45 kg
Când văd fete de 12, 13 ani care au peste 1.52 simt că ceva este în neregulă cu mine.
Nu mai fi supărată, fiecare este în felul ei. Nu-ți pierde încrederea, dacă stai să te gândești multe și.ar dori să fie ca tine cu o siluetă de invidiat.
De exemplu știu o fată care are 13 ani și 1.91 degeaba e înaltă căci n.are sâni. Mătușa prietenei mele are 28 de ani si 1.40. Toți avem avantaje și dezavantaje.
Nu-ți mai face griji, fă sport mănâncă bine și totul va fi în regulă
Te pup❤
Nu exista "nu ma pot ingrasa mancand". Asa eram si eu o data. Am mers la doctorul de familie si la un nutritionist. S-au vorbit si mi-au facut o lista pentru toata saptamana (ca la prosti) cu ce sa mananc. In timp (vident ca nu doar in 2 luni) dupa 5 mese pe zi si sala la greu, am inceput sa pun incet incet kg pe mine. Nu ca nu se poate. Nu se vrea. Asa si cu tine.
Nu ca nu se vrea, dar nu toti avem posibilitatile financiare sa consumam ce ne scrie medicul.
Nu asta neaparat am vrut sa spun, doar că știu cum este cu dieta aceasta de îngrășare si nu e ușor.Multumesc oricum pentru raspuns.
Fata mea, daca la fund esti plata, nu ai cum sa-l maresti, doar cu silicoane dar nu la varsta ta si nu recomand. Dupa, cum ti-a spus si Endoryus, nu exista forma sa nu te ingrasi mancand. Indiferent de posibilitati, manca cartofi si orez(ieftine), vei vedea cum pui kile pe tine. La inaltimea ta, 1.68, iti recomand sa nu te treci de 65 de kile.
Complex de vitamine + mancare sanatoasa bogata in carbohidrati + sala daca vrei sa pui masa musculara la fund (o sa pui mai greu daca nu ai genetic dar ai sa pui). Succes!