| 03052003 a întrebat:

Buna TPU o colega intro pauza i-a zis unui baiat (repetent)care ne-a picat in clasa ca il plac si nu este adevarat (nu sunt ingamfata)dar eu copil de 10 sa ma uit la un repetent si golan.Frate si el cand a auzit (eu plecam numai ca sa nu imi puna intrebari)ma trage de mana si ma intreaba daca e adevarat, iar eu i-am spus ca eu nu mas uita la el.si am plecat.Acum ce fac cand o sa se auda in clasa o sa se faca misto de mine.Dar din ce v-am spus credet ca ma place? caci daca da, nu cred ca o sa imi dea pace.deci?

4 răspunsuri:
| Ariannna a răspuns:

E bine să țintești sus și să-ți dorești ceva bun pentru tine.Probabil că a fost mirati și din cauza asta te-a întrebat, nu poți să știi dintr-un singur gest dacă te place și dacă o face e nevoit să-ți dea pace din moment ce sentimentul nu e reciproc.Și chestia cu auzitul în clasă, de ce îți pasă de ce spun persoanele bârfitoare din moment ce tu știi că nu este adevărat ce se aude? Tratează totul cu indiferență și totul va fi bine!

| 03052003 explică (pentru Ariannna):

Pai cei din clasa nu e chestia ca vorbesc e chestia ca se aude pe la invatatoarea, fosta invatatoare si o sa ma certe rau de tot. Ca de ce ma incardui cu el de unde a fost scoasa cestia asta, ea este foarte bataioasa pentru noi a fos o adoua mama si o iubim enorm.Mie si rusine sa auda profesorii eu in ochii lor sunt "elevul model"si asa imi place si displace.Cu lary(el) nu se poate vorbii sa ii explici.Deci ce fac?

| oița112 a răspuns:

Bai ce ma enervezi, repetent sau nu tot om este nu trebuie sa faci asa poate baiatul s-a simtit prost..doamne ce copil vai tu copil de ''10'' doamne ce m-ai enervat, dupa ce ai scris imi dau seama ca esti o copila care nu stie decat sa critice, tu vorbesti cu oamenii care sunt la nivelul tau nu cu cei care sun jos! rusine...

| 03052003 explică:

Unu am specificat repetent ca sa nu se creada ca e un nu stiu ce super copil e el doi sunt prietena cu toata lumea din clasa repetenti corijenti nu conteaza.Am spus"nu mas uita la tine"pentu ca el este de genul prostu nu e prost destul pana nu e si fudul si si celalat motiv am spus asta ca sa nu creada ca imi place de el nu mi-a placut ce am zis dar a tebuit sa o fac ca sa imi dea pace cat despre faptul cu"copilde 10"asta e daca invat si sunt cuminte nu am cum sa nu iau 10 este totul bine acum Rihanna 112 daca mai ai ceva sa imi spui iti accept bucuroasa raspunsul.