| loliu a întrebat:

Buna TPU.O fata filtreaza cu minen si nu stiu ce sa fac imi raspundeti? pls vreau raspunsuri adevarate daca se poate

Răspuns Câştigător
| neBuna1 a răspuns:

Poi mai intai de toate. sunt fata! tongue
Daca as filtra cu tine sau cu altcineva, in primul rand as astepta un pas din partea baiatului sau un gest. i`ar place de mine. si k ar putea fi ceva intre noi. acum nu trebuie sa te simti flausat laughing "flatat". trebuie sa fi mai indraznet tongue esti baiatuu in toatea povestea si totul depinde de tine. Incearca sa te dai la ea. sa i vb. fa primul pas. intreaba daca vrea sa fie cu tine in caz ca iti place de ea. sau intreab`o ce parere are despre tine. dar nu asa direct vin`o cu ideea de "Adevar si provocare". asta ar fi o provokre sa-ti spuna! ..Si apoi. te descurci asa in gluma. in filtr cum zici tu. Incearca tongue. Doar vorbeste cu ea! [fara emotii k e gravida situatia atuncilaughing, scuzee` tipuu dar eu sunt foarte tupeista si directa. si daca imi place un tip eu il abordez.tongue] funda?puppy dog eyes

4 răspunsuri:
| Emma112 a răspuns:

rolling on the floor
poate vrei sa spui ca flirteazawinking
in cazul acesta, daca iti place de ea, accepta-i avansurile big grin

| namerr a răspuns:

Pai daca si tie iti place incearca sa o cunosti, iesiti la o plimbare si poate mai incolo cine stie.Da-i o sansa ca mai apoi sa nu regreti.kiss

| loliu explică:

Da ai dreptate Emma112 am gresit la scrierebig grin scuze

| loliu explică (pentru neBuna1):

Da