Eu zic ca ar fi bine sa comunici cu ea chiar daca ea te ignora si stii de ce? daca tu renunti la orgoliu (sau poate e mult spus orgoliu, imi cer scuze) si ea va face acelasi lucru. Sunt de parere ca ar fi bine sa te comporti ca inainte sa-i fi adresat acel cuvant, iar acum ca ai observat ca o deranjeaza sa nu-l mai folosesti, da-i o mana de ajutor atunci cand are nevoie si totul va reveni la normal; iar faza cu florile ) e totusi o idee, dar nu te injosi, spune-i prietenului tau ca-ti pare rau si ei la fel, iar in final ii va trece
Eu zic sa lasi asa treaba, deoarece isi va reveni . Stai linistita, oamenii se mai supara
. Bafta!
Da,de data asta chiar a fost prea de tot.Dar nu am ce face noi oricum o sa ne mai intalnim la liceu si numai zic ca fratele ei e prietenul meu.Si prima data cu ea m-am imprietenit urmand dupa sa-mi faca cunostiinta cu el
Pai ii spui prietenului ca are mintea prea de copil si ai sa o eviti daca mai face asa. daca nu ii convinte inseamna ca seama intre ei
Pe prietenul(fratele ei) nu il intereseaza asa ceva, pentru ca sincer sunt niste chestii copilaresti si nu are ce sa-i zica.Numai zic ca acum are si el alte probleme(nu e in tara, munceste), nu vreau sa-i mai fac capul calendar.Si pana la urma nu o inteleg deloc are 19 ani nu 10 ani asa cum pare sa aiba.
Eh, atunci o eviti si gata. daca ai zis ca nu iti va cauza probleme cu prietenul tau. daca e copil cu minte de bebelus las-o in lumea ei. cand se va maturiza va veni ea la tine singura
Dap,sincer cateodata imi vine sa o dau cu capul de pereti.Are cateodata niste glume in ea dar mereu i le accept, ca eu nu ma supar chiar din orice.
Pai aia e prostia ta ca le accepti. de aia isi permite fite prostesti. fii mai "dura" ca de nu cand v-a creste te va mai lua si de proasta. de fel oamenii asa fac
Dragut,nu stiu cum de eu nu gasesc oameni sa imi zica 'grasule' sau 'gras' acum.In liceu aveam si eu unele probleme gen 'grasule' si chestii de genu.Eu eram perplex, le spuneam 'sageata albastra' sau 'sulita' sau 2 bete infipte'n c*r aparat de mers pe drum. Insa nu trebuie sa pui la suflet, prietenu nu ma strigau asa.La misto mai zicea cate unu ceva, dar ii ziceam si eu
Pai nu pun la suflet ca-mi zice ea asa.Dar a nu inteleg de ce sa te superi asa deodata.
Painea masi, eu stiu? Oricum, cate kg ai 'grasuto' ? P.s eu imi permit sa iti zic ca si eu sunt
)grasut
Dar nu sunt grasuta aveam 57 kg acum am mai slabit cateva.Imi zicea grasa pentru ca am soldurile late.
ioi doar 57? la 57 esti fulg lol daca iti zic cat am eu
o ie ila fuga
WoW...1,83 si cati ani ai? Eu nu am inca 18 ani dar de un an si ceva nu am mai crescut in inaltime am 1.68