| Giulia97Anna a întrebat:

Ofer funda! Azi sora prietenuui meu s-a suparat pe mine pe motiv ca am facut-o ..scandurica...I-am zis asa pentru ca si ea imi zice grasa(in gluma) si ma gandeam ca de ce nu-mi pot permite sa-i zic si eu asa. Dupa ce s-a suparat i-am explicat ca a fost o gluma si nu se va mai intampla dar nu a vrut sa inteleaga deloc.Am vazut-o dupa pe hol si m-am dus la ea dar a zis sa o las in pace.Nu stiu ce asteapta sa-i dau flori? S-a mai suparat odata asa ca nu am bagat-o in seama la scola, dar eu nu o vazusesem ca eram grabita si ma indreptam spre clasa.Deci voi ce sfat imi dati?

Răspuns Câştigător
| Roxana_Valentina_1999 a răspuns:

Eu zic ca ar fi bine sa comunici cu ea chiar daca ea te ignora si stii de ce? daca tu renunti la orgoliu (sau poate e mult spus orgoliu, imi cer scuze) si ea va face acelasi lucru. Sunt de parere ca ar fi bine sa te comporti ca inainte sa-i fi adresat acel cuvant, iar acum ca ai observat ca o deranjeaza sa nu-l mai folosesti, da-i o mana de ajutor atunci cand are nevoie si totul va reveni la normal; iar faza cu florile laughing) e totusi o idee, dar nu te injosi, spune-i prietenului tau ca-ti pare rau si ei la fel, iar in final ii va trece

20 răspunsuri:
| Lazar_David_1989 a răspuns:

Eu zic sa lasi asa treaba, deoarece isi va reveni big grin. Stai linistita, oamenii se mai supara happy. Bafta!

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Fite de copil de 13 ani. Las-o in pace ca-i trece.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru DarkOrbitMoon):

Bine zis

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chiarca fite de copil prost. daca faci glume care face si ea nu ii convine, daca doamne fereste nu o observi se ssupara. mai lasa-ma, o fii centrul universului si nu stiam

| Giulia97Anna explică (pentru anonim_4396):

Da,de data asta chiar a fost prea de tot.Dar nu am ce face noi oricum o sa ne mai intalnim la liceu si numai zic ca fratele ei e prietenul meu.Si prima data cu ea m-am imprietenit urmand dupa sa-mi faca cunostiinta cu el sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Giulia97Anna):

Pai ii spui prietenului ca are mintea prea de copil si ai sa o eviti daca mai face asa. daca nu ii convinte inseamna ca seama intre ei

Pe prietenul(fratele ei) nu il intereseaza asa ceva, pentru ca sincer sunt niste chestii copilaresti si nu are ce sa-i zica.Numai zic ca acum are si el alte probleme(nu e in tara, munceste), nu vreau sa-i mai fac capul calendar.Si pana la urma nu o inteleg deloc are 19 ani nu 10 ani asa cum pare sa aiba.

anonim_4396

Eh, atunci o eviti si gata. daca ai zis ca nu iti va cauza probleme cu prietenul tau. daca e copil cu minte de bebelus las-o in lumea ei. cand se va maturiza va veni ea la tine singura

Dap,sincer cateodata imi vine sa o dau cu capul de pereti.Are cateodata niste glume in ea dar mereu i le accept, ca eu nu ma supar chiar din orice.

anonim_4396

Pai aia e prostia ta ca le accepti. de aia isi permite fite prostesti. fii mai "dura" ca de nu cand v-a creste te va mai lua si de proasta. de fel oamenii asa fac

| Liviu a răspuns:

Dragut,nu stiu cum de eu nu gasesc oameni sa imi zica 'grasule' sau 'gras' acum.In liceu aveam si eu unele probleme gen 'grasule' si chestii de genu.Eu eram perplex, le spuneam 'sageata albastra' sau 'sulita' sau 2 bete infipte'n c*r aparat de mers pe drum. Insa nu trebuie sa pui la suflet, prietenu nu ma strigau asa.La misto mai zicea cate unu ceva, dar ii ziceam si eu puppy dog eyes

| Giulia97Anna explică (pentru Liviu):

Pai nu pun la suflet ca-mi zice ea asa.Dar a nu inteleg de ce sa te superi asa deodata.

| Liviu a răspuns (pentru Giulia97Anna):

Painea masi, eu stiu? Oricum, cate kg ai 'grasuto' blushing? P.s eu imi permit sa iti zic ca si eu sunt laughing)grasut blushing

Dar nu sunt grasuta laughing aveam 57 kg acum am mai slabit cateva.Imi zicea grasa pentru ca am soldurile late.

laughing ioi doar 57? la 57 esti fulg lol daca iti zic cat am eu laughing o ie ila fuga

Daca esti tu cel din poza nu pari deloc gras.

Ahahaha, eu sunt, am 110 happy kg big grin

Serios? Dar arati bine, nu pari de atat!

Eh nu arat pentru ca am 1, 83 big grin si am spatele lat

WoW...1,83 si cati ani ai? Eu nu am inca 18 ani dar de un an si ceva nu am mai crescut in inaltime sad am 1.68