Buna!
Sfatul meu prietenesc este sa nu faci prostia de-ati face rau in mod intentionat!
Nu incerca sa-ti maresti dioptriile deoarece, daca stai sa gandesti logic, cu fiecare agravare a situatiei se mai adauga cateva zile, saptamani, luni in care vei fi nevoita sa porti ochelari.
Eu port ochelari de aproximativ 7 ani si ii schimb cam odata la 2-3 ani.
Daca vrei cu ardoare sa tii schimbi, s-ar putea produce un mic "accident" in care rama ochelarilor s-ar puta deteriora, si singura solutie ar fi inlocuirea.
De ce te prostesti, sa iti strici ochii mai tare mai bine da-i de pamant si ai rezolvat
Pai daca vrei sa-ti creasca dioptriile nu mai purta ochelari, caci iti vor creste repede, dar sa stii ca o pereche de ochelari este destul de scumpa si poate parintii tai nu pot sa iti faca pe plac
Pai trebuie sa mergi la control la oftalmolog... daca porti de ceva vreme poate ti-au crescut si astfel, trebuie schimbate lentilele. Asa vei putea cumpara si alta pereche
Ce intrebare O_o e ca si cum ar fi.hei cum pot sa fac sa am tumoare(Doamne fereste) ca imi place sa fiu operat)asa si u iti strici vederea doar sa ai alta pereche de ochelari?