Explica-le k tu nu ai nimic cu ele, fa-le sa inteleaga. si daca nu merge hai si tu cu prietenele tale si arate-le ce poti. succes.
Ei bine, nu stiu ce ai facut asa grav incat sa vrea sa te bata. adica inteleg ca are un temperament de c*cat, daca vrea sa bata pe cineva cu 2 ani mai mica ca ea, dar totusi... eu zic, sa incerci intai sa ii explici la aia care "se lasa influentata" ca nu vrei probleme cu ele, si sa incerci sa te scoti. daca o convingi pe aia, probabil va vorbi cu prietena ei si in plus daca o convingi pe aia, ea nu te va mai bate indiferent ce zice cealalta. in fine, daca chiar se ajunge la bataie, vorbeste si tu cu prietenele tale sa te ajute si mult noroc P.S. Sper ca sti sa dai cu pumnu'.
Sincer, nici eu nu stiu ce am facut). Si mda... se vede ca nu au minte deloc in capu' ala. :-s si mda, multumesc sper sa am si da stiu sa dau cu pumnu
Daaaaaaa! Care prietene?
Of..In locul tau nu mi.ar fi frica de ele si le.as da.o calumea! . In cazul acesta explica.le cum stau lucrurile si sa nu.ti fie frica deoarece proastele simt frica!
Daca esti sigura k vor sa te bata fa asa : le bati p rand, una cate una trebuie sa ai o reputatie sti?