| Taylorrrrr a întrebat:

Pot sa spun ca am intrat intr-o mica..sau poate MARE problema. 2 fete [daca nu mai vin si aletele] m-au amenintat ca ma bat la scoala...ca ma despica ca nu stiu eu ce. Intr-adevar am mai avut problema asta si in septembrie sau noiembrie, dar numai cu una dintre fete insa a calmat-o iubitul ei. Ele sunt cu 2 ani mai mari ca mine..si cred ca pot sa ma bata..mai ales pentru ca ele sunt 2 + ca sigur vor mai aduce pe cineva. Insa.una dintre cele 2 o influenteaza pe cealata sa ma bata..imbarliga ca eu spun nu stiu ce de ea..nu stiu ce. Da, stiu ca mai e pana incepe scoala ca sa ma bata...dar mna, sigur nu vor uita. Ce pot sa fac sa ma scot din problema asta? PS: mi frica numai de una dintre cele 2, cea care o influenteaza pe cealalta insa cealalta are o prietena foarte buna de care imi e frica ca ma va batea. Aia chiar are fata de batausa, insa nu stiu daca va veni si ea..desi asa ma astept. Ce pot sa fac sa ma impac cu ele sau macar sa ies din asta cu bataia? FUNDA + VOOOOOOOT.

8 răspunsuri:
| mickidutza a răspuns:

Explica-le k tu nu ai nimic cu ele, fa-le sa inteleaga. si daca nu merge hai si tu cu prietenele tale si arate-le ce poti. succes.

| iamyours a răspuns:

Ei bine, nu stiu ce ai facut asa grav incat sa vrea sa te bata. adica inteleg ca are un temperament de c*cat, daca vrea sa bata pe cineva cu 2 ani mai mica ca ea, dar totusi... eu zic, sa incerci intai sa ii explici la aia care "se lasa influentata" ca nu vrei probleme cu ele, si sa incerci sa te scoti. daca o convingi pe aia, probabil va vorbi cu prietena ei si in plus daca o convingi pe aia, ea nu te va mai bate indiferent ce zice cealalta. in fine, daca chiar se ajunge la bataie, vorbeste si tu cu prietenele tale sa te ajute si mult noroc laughing P.S. Sper ca sti sa dai cu pumnu'.

| Adrianageorgiana a răspuns:

Du-te si tu cu prietenele tale si bate-le!

| Taylorrrrr explică (pentru Adrianageorgiana):

Daaaaaaa! Care prietene?laughing

| Adrianageorgiana a răspuns (pentru Taylorrrrr):

Of..In locul tau nu mi.ar fi frica de ele si le.as da.o calumea! laughing. In cazul acesta explica.le cum stau lucrurile si sa nu.ti fie frica deoarece proastele simt frica! laughing

| Taylorrrrr explică (pentru iamyours):

Sincer, nici eu nu stiu ce am facutrolling on the floor). Si mda... se vede ca nu au minte deloc in capu' ala. :-s si mda, multumesc sper sa am laughing si da stiu sa dau cu pumnu rolling on the floor

| Taylorrrrr explică (pentru Adrianageorgiana):

laughingrolling on the floor

| real8849 a răspuns:

Daca esti sigura k vor sa te bata fa asa : le bati p rand, una cate unawinking trebuie sa ai o reputatie sti?