Ai folosit C8AD-F8CE-58A1-A0B5? e codul de saptamana asta pentru 10 gems dar trebuie sa fi conectata la facebook.si ar mai fi codul de luna asta tot pentru 10 gems dar nu a aparut inca...altceva nu stiu ce poti face...
Da.pe acela l-am folosit. Acum am 62 nu ma intreba ca nu stiu cum ii facui (ha ha) si imi mai trebuie inca 42 oooff
scuze mai astept si alte raspunsuri si o sa iti dau funda (depinde de raspunsuri )
Mai este sa te uiti la clipu ala si de fiecare data cand te uiti primesti 3 gems apoi luni trebuie sa apara codurile sau sa le cumperi sau in unele cvazuri ca concurzurile ( daca castigi ) o sa primesti depinde intre 100-300 de gems fundita
Deja m-am uitat la filmulete dar nu stiu despre ce concursuri spui si sunt nerabdadoare sa le aud ♥
Pai toate concursyurile da-i acolo unte scrie go si you are at acolo sus in stanga da-i clik si po sa vezi o banglica albastra da-i pe ea si alegi sa intri in concurs sa votezi sau sa vezi rezultatele intri in concurs cu o poza sau imbracaminte iar daca cand va fi votatrea o sa castigi primesti gems dar depinde pe ce tema ii concursu
anonim_4396 întreabă: