Dupa parerea e sa nu te incurci...totusi are 15-16 ani crezi ca ar fi dispus sa iubeasca? Spui k el schimba fete k pe sosete vrei sa te schimbe sh pe tine atunci cand its este lumea mai draga alaturi de el? Baiatul ca sa te atraga normal its spune tot felul de pretexte, its trimite melodii k atunci cand o vei asculta sa te gandesti la el sh sa-i dai un semn ceva.Asta este parerea mea, tu fa ce its spune inima.Cautati un baiat care sa fie mai serios cu un pic de experienta nu un pusti de 15-16 ani care sa stea 1 saptamana 2 cu tine sh apoi cum vin alte fete noi in scoala dragute sa puna ochii pe alta sh asta sa fie sper ca ti-am fost de ajutor sh te rog nu te supara dar asta este parerea mea Succes!
Iti sugerez sa nu ii spui: te plac hai sa fim impreuna; sigur o sa te refuze; comportate cat mai apropiat cu el iar dupa ceva timp (2, 3 luni) daca nu iti propune nimic sau nu iti zice ca ii place de tine, fi sigura ca nu te place. tu sa nu ii zici nimic ca ai putea stica relatia de prietenie dintre voi; lasa-l pe el sa faca primul pas... funda?
Sh app daca chiar atat de mult il placi nu incerk sa-i arati asta pentru ca atunci nu va mai fi asa de dragut cu tine ce o sa zic el "eee asta e moarta dupa mine pot face ce vreau din ea " ca sa atragi un baiat trebuie sa fi mai retrasa daca ma intelegi sh mai diferita fata de celelalte fete adica sa ai ceva aparte... sa fi la locul tau sigur cu asta ii vei atrage atentia sh el va face primul pas [un baiat doreste langa el o fata retrasa sh cuminte] :*
Dacă aşteaptă atât îl va pierde cu siguranţă.
Să-i spună pe şleau şi gata, dacă-i place bine, dacă nu, nu.
(! 453, căderea Constantinopolului? )
In loc sa comentezi comentariul meu poti sa ii dai o sugestie