e ceva seriosnu te juca cu prietenul tau si daca te iubeste foarte mult chiar o sa se sinucida eu vb serios desi nu pare a fi ceva sa te consoleze eu iti zic realitateadeci trebuie sa ii explici ca parca e obsedat de tine si te-ai saturat.inceraca sa cadeti amandoi comun acord sa va despartiti incearca sai explici ca daca te iubeste cum spune sa te lase sa-ti iei deciziile daca tu nu il mai iubesti ce sa faci. dragoste cu forta nu merge te sfatuiesc sa nu faci astae mai bine.e alegerea ta nu-ti fie frica de ceilalti desi iti sunt recunoscatori. trebuie sa te gandesti bine ca alegerea iti apartine.si daca te desparti de el incearca sai ramai prietena fiind pe zi ce trece mai departata de el ca sa te poate uita si el lent.dar sai treaca. nul parasi de tot din prima.si in primul rand nu te combina cu ala.pui viata in pericol prietenului tau. daca a zis ca se sinucide asa o sa faca si daca n-are curaj o sa se gandeasca bine.nu il lasa nici macar sa se gandeasca.M-a intristat rau ce ai zis tu aici imi pare rau, ce tiam scris eu m-am gandit foarte bine.nu te cunosc dar imi pasa ia deciziile bune ia sfaturi si de la prietenei, parinti, rude.cand rezolvi ceva trimite-mi un mesaj sunt curioasa de hotararea ta si P.S Timpul le rezolva pe toate:*
Ial pe ala care ai mai multa incredere in el si care se comporta frumos cu tine...(funda te rog)
VulpeaDinUmbra întreabă: